Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit gondolnátok/éreznétek az alábbi helyzetben?
Csak olyan érzésem volt mindig, mikor néztem a volt nőit műmellekkel (nem mindnek), telt ajkakkal, p¡csás cuccokkal, akik voltak vagy 45 kg-osak, amilyen én sose leszek, belém áll folyton, hogy én nem tudom velük felvenni a versenyt.
És elmondta, hogy 1 haver meg is kérdezte 1x tőle "ez most mi? Tudnék én neked szerezni olyat, amit megszoktál"....
Becsültem, hogy elmondta, csak qva szarul esett.
Ha ezen kattogsz örökké, sosem leszel boldog vele. Akkor hagyd az egészet a fenébe! Nem is veszed észre, de te csinálod vele azt, amit szerinted ő veled. Te foglalkozol az exeivel, az előéletével, a múltjával. Ha nem tetszenél neki, nem lenne veled, de ha tovább nyavalyogsz ezen, akkor nem is lesz sokáig. Tessék összeszedni magad, elhinni, hogy szép vagy és téged választott! :)
Bocsi, ha kemény voltam, de néha muszáj...
Tényleg az önértékeléseddel van a baj.
Ha én meglátok egy 45 kilós, lufimellű, kacsaszájú, k_rvának öltözött csajt, akkor én nem arra gondolok, hogy ő jobb nálam. Inkább sajnálom, hogy mit tett magával. :)
Én tudok jól kinézni mindenféle mű dolog nélkül, normális csinos, szexis, de nem k_urvás ruhákban is. Szerintem ez sokkal jobb.
Utolsó:
Igazad van.
Én is szoktam szépnek érezni magam, csak h talán neki nem vagyok elég jó.
És egy pótléknak érzem/éreztem magam (mult idő, mert most épp nem vagyunk együtt. Persze nem ezért. Csak még szeretem, és nem tudom eldönteni, hogy csak az, hogy legyen neki valaki, vagy szeret/szeretett....)
Én visszakérdeztem volna, hogy: "szóval én nem is vagyok Neked annyira szép?" Lehet hülye kérdés, de ha ezt megválaszolja, látod az őszinte mondanivalóját. Mert egyébként szerintem nem akart Ő ezzel semmi rosszat mondani, csak vannak olyan férfiak, akik nem tudják pontosan megfogalmazni a mondanivalójukat és 1-2 kifejezést ha már nem úgy használ, mi nők tovább is bonyolítjuk az egészet.
Kérdezz rá akár utólag is, hogy Ő hogy gondolta ezt, nem ciki és Te is megnyugszol majd, ne gondolj rögtön a legrosszabbra! :)
22N
Ezen kérdező kár agyalnod. Veled van vagy sem? Ne akard helyette eldönteni, jó vagy-e neki vagy sem. Ha akármikor találhatna olyat, mint korábban volt, akkor még pótléknak se téged választana. De téged választott mégis. Ezen ne akadj fel.
A megfogalmazásán viszont én úgy is megsértődtem volna, hogy nincsenek önértékelési gondjaim. Tényleg úgy jön le, mintha téged nem tartana szépnek. De gondolom, nem így akarta, csak a pasik fele nem igazán tud normálisan kommunikálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!