Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sikerül nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül nekem egy normális szerető barátnőt találnom, miben nem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés

Úgy érzem most ki kell adnom magamból... Szóval miért van az, hogy én nem érdemlek meg egy normális szerető barátnőt ? Biztos rossz ember lehettem előző életemben vagy nem tudom, de 25 éves létemre, nem mondanám hogy el tudnék dicsekedni azzal, hogy egyáltalán egy szerető ölelést kaptam ... (na jó ez így túlzás , de a lényeg a lényeg ) Szóval nem mondanám magam hülyének. Nem vagyok az a karót nyelt alak se, jó lenni a társaságomban. (nem , nem én találtam ki, ezt így mondták )Legutoljára az volt velem a baj, hogy nem vagyok elég vallásos .

Rondának se mondanám magam, legrosszabb esetben is átlagosnak. Magas vagyok, és még dagadt se vagyok(képet is küldök ha valaki kér)

Lehet csak nem vagyok épp elég határozott? Nem látják rajtam mit akarok ? De hát hogy legyek határozott, ha szinte látom a másikon, hogy esélyem sincs ?

Nagyon rossz így egyedül

25F Budapest

2015. júl. 26. 22:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez a nem vagy elég gazdag ez a világ legrosszabb dumája... Nem akartam leírni, mert a végén még azt mondtátok volna, hogy de nagyra vagyok vele, de hidd el, jól keresek.
2015. júl. 27. 22:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Jó, rendben. Ha szerinted nem így van, akkor miért járkálnak a gazdag pasasok fullos nőkkel? Csak véletlen volna?
2015. júl. 27. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen kétségbe vagy esve, görcsösen akarsz párt, emellett még önbizalmad sincs sok, ha megkérdőjelezed, elég jó vagy-e egyáltalán ahhoz, hogy társad legyen. Hát persze, hogy igen. Nőként mondom, ezek nagyon taszító dolgok, így én sem kezdenék szívesen veled, ráadásul ordít az emberről, ha ilyen.

21l

2015. aug. 1. 00:41
 14/21 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok jelenleg én is, úgy érzem nem kellek senkinek, folyton csak azt kapom, hogy szép lány vagy, de vmi hiányzik hogy ebből hosszútávú kapcsolat legyen, próbálok pozitív maradni, de kezdem magam üresnek és érdektelennek tartani, vagy nem tudom mi lehet a baj, talán túl sokra vágyom azzal, hogy valaki őszintén és igazán szeressen.
2015. okt. 13. 00:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy túl görcsösen keresi a kapcsolatot,azért nem sikerül? ha 25 évesen nem volt még egy normális, hosszútávú párkapcsolata szerintem igazán érthető hogy kétségbe van esve,én is kétségbe lennék.

Azonban kedves Kérdező ez szerintem hülyeség hogy sorbanállás van a lányoknál...Bár aki rendes társasági életet él,neki lehet hogy sok udvarlója van mindenképp...de én pl nem szeretek bulizni járni,a baráti köröm a legjobb barátnőmből,és még 2 távolabbi barátból áll akikkel hetente néhányszor beszélünk és ennyi...az egyetem meg olyan nálam hogy 99%ban nőkből áll :D most szakítottunk a barátommal egy hete 2,5 év után,de a végére annyira megváltozott Ő is meg a kapcsolatunk is hogy jobb nélküle...viszont már elgondolkoztam azon hogy mivel a társasági életem 0,a neten pedig szerintem nem nagyon lehet rendesen ismerkedni...így nem tudom hogy lesz újra valaha is barátom...várjam azt hogy a buszon az ölébe esek,vagy egy bevásárlóközpontban odajön hozzám útbaigazítást kérni,de tovább folyik a beszélgetés...oké,lehet túl sok romantikus könyvet olvastam,és valszeg nem igazán érdekelt az eszmefuttatásom senkit,de azt akartam ebből kihozni hogy én már 1 hét múlva azon gondolkozom hogy lesz-e valaha egy szerető párom,szerintem 25 év után én is bőven beleőrülnék a helyzetbe :/

19/N

2015. okt. 13. 08:42
 16/21 anonim válasza:
A legutolsónak szeretném mondani hogy te valami hihetetlen jó ember lehetsz ilyen gondolkodásmsnettel vagyok én is megáldva vagy is inkább hasonlóval de jó volt olvasni azt a kommentet *-* :) 19/F
2015. dec. 24. 00:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet mondok véleményt.
2016. jan. 2. 19:58
 18/21 akori ***** válasza:
Szia. Milyen visszajelzéseket szoktál kapni az ellenkező nemtől? Csak mert a kérdésedből számomra nem derül ki milyen ember vagy mit szeretsz csinálni, ahogy az sem milyen okból kifolyólag nem jönnek össze a kapcsolataid. Lehet csak rossz helyen keresgélsz vagy éppen nem hozzad illő személy tetszett meg. Ismerned kell magadat (milyen pozitív, negatív tulajdonsagaid vannak) és azt is, hogy ezeket a tulajdonságokat ki fogja nagyon becsülni benned. Beszélgess lehetőség szerint minnél több nővel és figyeld meg őket. Lehet például, hogy egy lány nagyon tetszik és úgy gondolod első ránézésre, hogy barátnő típus, közben pedig ha kicsit oda figyelsz rájössz, hogy a rossz fiúkért van oda.. N
2016. jan. 2. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:
van kedved ismerkedni? :) küldesz képet?
2016. jan. 3. 02:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérek képet :)
2016. jan. 27. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!