Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előítéletek között kinél lehet esélyem?
Figyelt kérdés
Orvostanhallgató lány vagyok. Mostanában két sráccal beszélgettem, mikor szóba került, hogy mit tanulok és hogy nincs barátom, egyik azt mondta, hogy karrierista vagyok, a másik pedig lestréberezett. Másoktól pedig hallottam, hogy sokan nem akarnak kapcsolatot orvostanhallgató lánnyal (a fiúk viszont népszerűek), mert nincs idejük semmire. Így mégis kinél lenne esélyem?2015. júl. 26. 21:17
11/12 anonim válasza:
sok esélyed van az orvosoknál,mérnököknél
a többinél is lehet esélyed,ha nem nézed le őket!
van diplomás ismeröseim akik sajnos lenézik aki más milyen végzettséget szerzett magának és nem ugyanazt mint ő.
sajnos ezeket kell kerülni....
Sajnos nagyon sok egészségügyi dolgozó lenézi a másikat
nem emberként tekinti az embereket hanem tárgyként kezelik! :(
Az emberi értékek elvesztek a mai világban általában,sajnos!
12/12 omba válasza:
Hát ez két nyomi... bárkinél lehet esélyed, ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!