Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előítéletek között kinél lehet esélyem?
Figyelt kérdés
Orvostanhallgató lány vagyok. Mostanában két sráccal beszélgettem, mikor szóba került, hogy mit tanulok és hogy nincs barátom, egyik azt mondta, hogy karrierista vagyok, a másik pedig lestréberezett. Másoktól pedig hallottam, hogy sokan nem akarnak kapcsolatot orvostanhallgató lánnyal (a fiúk viszont népszerűek), mert nincs idejük semmire. Így mégis kinél lenne esélyem?2015. júl. 26. 21:17
1/12 anonim válasza:
Más orvosoknál? Ügyvédeknél? vagy bárkinél, aki elfogadja.
4/12 MolotovPunk válasza:
Van esélyed simán.Ne keseredj el. :)
5/12 RRR válasza:
ilyennel kár is kezdeni,akinél ez lényeges
bárkinél aki emberien gondolkozik,érez
6/12 anonim válasza:
Amennyiben nem nézel le engem egy természettudmányos diplomával, plusz két OKJ-vel, akkor nálam is lenne esélyed. Ha érdekes személyiség vagy, és nyitott sok mindenre.
7/12 skorps válasza:
Szerintem mindenkinek van párja a világban. Hidd el hogy attól hogy valaki szeret tanulni az nem jelenti azt, hogy stréber. Sok tanult embert ismerek, és sötétek nagyon. Tehát azt az embert keresd, aki téged kedvel, és nem azt, amit csinálsz.
9/12 Noren1989 válasza:
Valakinél biztos lesz, jobb, mint a bölcsészeknek, nyugi.
A pontos célközönséget sajnos nem tudjuk definiálni, úgyis azt választod, aki neked tetszik, hiába lesz mérnök/szakmunkás/józsiarétről.
25/F
10/12 anonim válasza:
Én orvostanhallgató leszek. Simán bejön némelyik csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!