Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 23-30 éves pasikkal?
Köszönöm, de itt nem kérem a leveleket.
Olyannal szeretnék megismerkedni, aki kedves, megbízható, nem nőcsábász, nem iszik, cigizik, bulizik.
Nem elvárás, de mivel én is sportos életet élek előnyt jelent, ha nem lusta ;).
Álom az ilyen srác? Vagy létezik. És ha igen hol? :)
Itt.
A "való életben" pedig baráti társaságokban.
Akkor sportolás közben. Bár edzőterembe edzeni jár az értelmesebb. És ezek sajnos kis része aki nem iszik/bulizik/dohányzik. Még kisebb része értelmes és megbízható, kedves.
A francba, azt hittem segítek de rájöttem, hogy nem lehet :-D reménytelen... :-P
Nem kell neten maradni,de itt is lehet jelölteket találni.
Egy este beszélgettek,ha szimpatikus másnap találkoztok és máris személyesebb a dolog.
Persze kell,hogy közel lakjatok.
Ha nem jön be nem lesz több randi,ez mindenképpen így lenne gondolom.
Rám ezek a dolgok igazak, a sportosságot leszámítva, mert bár sportolok, de egyáltalán nem látszik.
Helyileg a hétköznapok szürke világában mozgok, dolgozom és esténként otthon vagyok főleg mert a világ nem kér belőlem.
A lényeg pedig, hogy sem itt, sem az életben nem kapnék tőled esélyt szerintem mert egyszerűen ronda vagyok és alacsony.
Én ilyen vagyok, bár mivel még nem volt barátnőm, gyanítom ennél egy kicsit több kell (pl.: magas, jóképű).
Egyébként utcán, parkban, edzőteremben vagyok megtalálható.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!