Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire kizáró ok, hogyha egy nő nem végzett egyetemet, és csak egy egyszerű gyárban dolgozik betanított munkásként?
A helyzet az hogy nem vagyok valami művelt, utáltam tanulni meg iskolába járni, leérettségiztem 2-esre, onnantól kezdve nem nagyon érdekelt a dolog. Most egy gyárban dolgozok három műszakban. Túlórával együtt keresek max 100-120 000-t. Tudom nem túl sok, de képtelen lennék tovább tanulni és amúgy sem érdekel semmi. Ez mennyire kizáró ok nálatok?
20/L
Engem egyáltalán nem zavar.Ha jó beszélgető partner vagy,akkor semmi gond.
Nem attól lesz valaki művelt és értelmes,hogy van e diplomája,vagy nincs.
Nekem is szakmunkás végzettségem van csak.Van két szakmám és 8 éve van melóhelyem.
A műveltség pedig nálam inkább ott kezdődik,hogy pl az illető életében mennyi könyvet olvasott el,vagy vannak e olyan dolgok,ami érdekli és jó belőle.
Én pl történelemből anno suliban mindig ötös voltam.
Egy-két kérdésre válaszolva:
Az hogy nem vagyok túl művel pl. azt jelenti hogy sulival akárhányszor színházba mentünk, azt én végig facebookoztam vagy zenét hallgattam. Soha, egy kötelezőt se olvastam el, végigpuskáztam az összes évet, az érettségi meg csak meglett valahogy. Igazából a sulit legjobban azért utáltam mert mindenre rákényszerítettek, közgazdasági iskolába jártam, amit eszméletlenül untam, de anyámék ezt akarták, szóval azért tanultam valamennyit, de nem vittem többre, egyszer talán továbbtanulok, de most elvagyok ebbe a gyárba ahol nem cseszeget senki.
Szabadidőmbe meg biciklizek, kirándulok, fotózok, blogokat olvasok, játszok a kutyámmal. És igazából van némi ambícióm. pl. a csillagászat, nagyon érdekel, de annyira izgulós vagyok, hogyha akarnék sem tudnék tovább tanulni.
Nem az zavart, hogy nem vagy diplomás, én sem. Az zavarna, hogy nem érdekel semmi, ja meg az is, hogy kettesre érettségiztél, ami mondjuk elég nagy szégyen, és nagyfokú butaságról árulkodik... szerintem. Vegyük példának a matek érettségit, ahol az első feladatsor körülbelül 8 általánossal elvégezhető, illetve a magyart, aminek szintén az első fele szövegértés, ott van megfogalmazva a válasz feketén-fehéren, csak türelem kell, hogy megtaláld. A töriről nem is beszélve, aminek fele szintén forráselemzés, másik fele pedig kiolvasható az atlasz hátulján lévő kronológiából és térképekből. Na mindegy, nem az érettségiről akarok papolni, nem kezdenék ilyen lánnyal, ez a lényeg. És tényleg nem a gyári munka miatt, kit érdekel. Nekem kell ész, intellektus, tudás, tájékozódottság egy kapcsolatba, egy szellemi partner (pedig tényleg én sem vagyok orvostanhallgató, egyszerűen sok minden érdekel, sok mindennek utánajárok, olvasok, van általános műveltségem).
23f
#24: "... és tudjon igazat is szólni néha-néha..."
Túl nagyok az elvárásaid... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!