Betanított asztalos?
Ha egy ideje nem tudsz elhelyezkedni és most adott egy lehetőség, ahol INGYEN megtanulhatsz valamit, akkor én nem hezitálnék. Lehet, más jobban érdekel, de ha nem tudsz elhelyezkedni benne, akkor mit érsz vele?
Én bizony szinte minden lehetőséget megragadok, amikor INGYEN megtanulhatok valamit - sosem tudod, később mit hoz ki belőle az élet - A tudás nem vész el :-)
Én úgy gondolom, a lehetőségeket meg kell ragadni - ma már nem azt a világot éljük, amikor a munkavállaló nagyon válogathat - főleg vidéken...
Arról nem is beszélve, hogy ha valaki dolgozik egy helyen, megszokja a munka világát (x időre pontosan megjelenni, fegyelmezettség, stb.) és még az is lehet, sokkal nagyobb eséllyel tudsz elhelyezkedni utána más helyen, mint munkanélküliként. Pl. ezután már tudsz arra hivatkozni, hogy bár a szakmádban még nem szereztél gyakorlatot, de lám, milyen könnyen be tudsz tanulni egy munkahelyen (asztalosként). Így talán szívesebben felvesznek máshol is. Meg, ha jól dolgozol, kérhetsz referenciát, stb.
1. vagyok: Félek ettől, félek attól...
Nem félni kell, meg agyongondolkodni, hanem élni a lehetőséggel... már ha akarsz egyáltalán dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!