Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konkrét elképzelés párkereséskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konkrét elképzelés párkereséskor?

Figyelt kérdés
Kinek van? Nyilván küllemre kapásból mindenkinek van valamilyen, amiből aztán enged, vagy csiszolódik. De jellemre gondolok most. Van konkrét elképzelésed, milyen embert keresel általában, és "nem engedsz a 48-ból", vagy ahogy adja az élet?
2015. júl. 26. 00:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

#9 hol látsz te olyat hogy "legyen pénze"?

Azon már fel sem húzom magam hogy mi a tökömért nem hasznos egy válasz ahol megkérdik az emberek igényeit, és azok megmondják. Mi a xar nem hasznos ezen? Ki milyen választ vár ami hasznos számára?

Na jó, most mégis felhúztam magam, pedig én aztán tényleg xarok a pontozásra.

2015. júl. 26. 07:49
 12/28 anonim ***** válasza:
Ja igen, az 2-est azt felpontoztátok. Ez kell az itteni népnek, az önsajnáltatás.
2015. júl. 26. 07:51
 13/28 anonim ***** válasza:
1-est. :)
2015. júl. 26. 07:52
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

Mivel én karakán vagyok, csak egy hozzám hasonlóan határozott emberrel tudom csak elképzelni az életem, mert alapvetően nem szeretem, ha nekem kell mindig a dominánsnak lenni egy kapcsolatban.

Legyen őszinte, ne üssön és ne csaljon meg. Korban hozzám illő legyen.

A többiről beszélhetünk.

2015. júl. 26. 09:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, annyit tennék hozzá az igények nagyságával kapcsolatos vitához, hogy lehet, hogy sokan azt mondják, miért nem elég, ha úgy alapból általában kedves, rendes és kész?

Nos néhány hónapos kapcsolathoz biztos elég. De egy életre szólóhoz piszkosul kevés. Millió, meg egy problémával fogjátok magatokat szembetalálni, lesz egy csomó olyan jellemvonásotok, amikben össze kell csiszolódjatok.

Ezért nagyon fontos, hogy legyen egy kis reális önismerete az embernek, tudja, mire van szüksége egy kapcsolatban, mi az, amit még elvisel, mi az, amit nem.

Mert a rózsaszín köd sem tart örökké és akkor ott marad egymásnak két ember a jellemével, a hibáival együtt és akkor is tudni kell társként együttműködni.

A férjem sem véletlenül választott engem, neki is megvoltak a saját igényei, neki sem volt mindegy. Talán ezért is tartunk ki egymás mellett még mindig, miközben olyan sok kapcsolat megy szét.

Persze, én is azt mondom, nem szabad irreálisan gondolkozni, tehát túlzás, ha valaki azt mondja, hogy nekem márpedig 190 cm-s kigyúrt, szőke hajú, kék szemű herceg kell, akinek emellett csupa jó tulajdonsága van, semmi hibája. Senki sem tökéletes, de vannak alapok, amik kellenek ahhoz, hogy két ember együtt tudjon élni akár egy életen át.

36/N

2015. júl. 26. 10:48
 16/28 anonim ***** válasza:
Amit elvárok, azt meg is adom. Szóval az a minimum, hogy amit én beleadok, azt a másik is beleadja. 5-ös válaszoló voltam. Akinek nem tetszik, az úgysem ismer, csak puffog itt, nem érdekel. Azt várom el, amit magam is megteszek, kevesebb nem kell. Igazából egy külső dolgot írtam, ami adottság, de az a családomból adódik, nem teljesíthetetlen dolog az sem.
2015. júl. 26. 12:43
 17/28 anonim ***** válasza:

28/F - Figyuka, mesélek valamit. :-)

Van nekem egy kolléganőm, egy évvel fiatalabb nálam. Együtt dolgozunk már nagyjából 4 éve, egy másik munkahelyen voltunk először kollégák, aztán később a mostani helyünkre kerültünk. Illetve én előbb kerültem ide, és mikor embert kerestek, megkérdeztek, van-e ismerősöm, aki jó lehet, én meg két ismerősöm önéletrajzát odaadtam, őt felvették, mert megfelelt.

Ő egy tipikusan olyan ember, aki pesszimista, rosszmájú, irigykedő, nyavalygó, és ha azt mondják "magyar mentalitás" (utálom ezt a kifejezést), ő pontosan meg is testesíti azt. Mivel előző helyen is együtt dolgoztunk, ismertem, együtt ebédeltünk itt is eleinte. Kölcsönzött munkaerők voltunk mindketten évekig. Én viszont nem úgy álltam hozzá a dolgokhoz, mint ő, és kihasználtam minden apró lehetőséget, hogy megmutathassam magam, és szükség legyen rám. Pozitívan álltam a munkához, minden plusz megbízásban esélyt láttam előrébb lépni, és elérni, hogy véglegesítsenek. Ő meg ahányszor csak szóba került, jött a nyavalygással, hogy hát de mi csak kölcsönzöttek vagyunk. Egy idő után nem volt kedvem vele ebédelni, el is maradtam, más csapathoz csapódtam, most már más kollégáknál is kiverte a biztosítékot, lassan dolgozik, olyan "Pató Pál úr módján", ha valakivel gondja van, beleköt. Közben engem véglegesítettek, őt még mindig nem, és folyton siránkozik.

Ő csak a kollégám, így csak munkaidőben találkozunk, illetve ott is csak amennyit muszáj. Családon belül egy ilyen ember még rosszabb.

2015. júl. 26. 13:02
 18/28 anonim ***** válasza:

11-es ha ez megnyugtat nem én húztam le a százalékodat

És egyébként még az önsajnáltatás is szimpatikusabb mint amikor egy lány felsorolja a csillagos eget.

17-es nagyszerű történet örülök hogy megvalósítod a saját elképzelésedet és azt nem egy férfin keresztül teszed.

Ha egy fiút megkérdeztek ezekről az igényekről akkor egy-két mondatban fog válaszolni és nem sorolja fel a végtelen + 1 igényeit mint a csajok.

A fiúk sokkal hajlamosabbak elfogadni azt amit dob a gép miközben a lányok csak arra használják a férfiakat hogy beteljesítsék az igényeiket, és ha ez nem sikerül maradéktalanul akkor jöhet valaki más.

A legnagyobb tévedés egy lány részéről amit elkövet hogy mindig az "igazit" keresi. És ez a probléma szorosan összefügg a végtelen mennyiségű igénnyel mivel az igazinak meg kéne felelni minden elvárásnak ugyebár.

Szerencsére az élet ilyen égbekiáltóan nagy baromságot nem enged. Ha ez így lenne akkor mindenki az első párjával élné le az életét és a föld nevű bolygó lenne a legunalmasabb és legbegyöpösödöttebb hely az univerzumban.

Szóval ti görcsösen ragaszkodtok a feltételekhez hogy minden vágyatok teljesítve legyen a lehető legkevesebb erőfeszítés mellett és ha valami nem teljesül akkor viszlát.

Ehhez képest egy férfi aki csak dugni akar egy valóságos szent akit minden nap újabb és újabb érdemrendekkel kéne kitüntetni.

2015. júl. 26. 15:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz, amit leírtam, ragaszkodom, mert 30 év alatt ezt hozta a tapasztalat minden téren. Ezek mellett a szerelem dönt, csak ilyenekbe tényleg nem tudok beleszeretni, túlságosan erős volt a negatív tapasztalat ezeknél, amiket kiemeltem az első kommentemben. (5-16-17)
2015. júl. 26. 15:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom az én válaszomat miért kellett lehúzni (2es vagyok).

Csak leírtam,hogy mit szeretnék,semmi teljesíthetetlent nem mondtam...

2015. júl. 26. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!