Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van baráti fenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van baráti fenék paskolás és baráti cici simi?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs benne semmi, hiszen ha leesik a kenyér a földre és gyorsan felvesszük akkor nem mennek rá a bacik, ugyan ez lehet popsi simivel is, ha megfogom és gyorsan elengedem akkor olyan mintha meg se történt volna..

Egy lánynak mondtam ezeket akivel jóba vagyok, szerinte ilyenek nincsenek de nevetett rajtuk. Na most akkor :D?

2015. júl. 25. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van baráti seggbőlszájba ?
2015. júl. 25. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
1: Miért ne lenne?
2015. júl. 25. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha egy pasi a mellemet 10 másodpercig markolássza, az baráti, 11 mp fölött szexuális... Vagy mennyi az időhatár?

Volt itt pár napja egy kérdező, aki az fejtegette, hogy a pasi berakta a farkát, de rögtön elélvezett, még 1 percig sem tartott, tehát az nem volt szex.

Mondjuk az ilyet barátinak sem nevezném, desőt, elég barátságtalan :D

2015. júl. 25. 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:
5 másodperc.
2015. júl. 25. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 Valahogy mindig éreztem. Nos, ennek fényében megyek is elvégzem a beavatkozást.
2015. júl. 25. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"ha megfogom és gyorsan elengedem akkor olyan mintha meg se történt volna.."

Ráhibáztál. A nők ugyanis szeretik, ha a megfelelő pasas megfogja a feneküket. És ha ez olyan gyors, hogy "meg se történt", akkor az biza nekik pech. És ha ők pechesek, akkor te is az leszel.

Szóval ha neked hagyja, akkor bizony fogd meg rendesen azt a s*gget, mer' az úgy jó!

2015. júl. 25. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj, koma, kamuzol már megint...

[link]

Egyébként ilyen alapon ha a csaj lekever egy akkorát, hogy kiesik az aranyfogad, az is smafu, mert bőben 5s alatt van :D

2015. júl. 25. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
nincs, a tapizás az tapizás, akár potya, akár nem.
2015. júl. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!