Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők! Ti mit tesztek ilyenkor?
A csávótól és a hangulatomtól is függ. Nem, nem arra gondolok, hogy a jóképűeknek szabad, a csúnyáknak meg nem, inkább arra, hogy egy tátott szájjal, foghíjas mosollyal bámuló alkesztől vagy munkásembertől nem veszem annyira jó néven. Szóvá semmilyen esetben sem teszem, mivel ez még nem tettlegesség, és különben is gyakran van kivágott póló rajtam, úgyhogy semmi jogom kiakadni.:D Egyébként ha maga a srác kulturáltnak lászik, elég jól tud esni.
17/L
Hááááát... Elég nagy mellem van, és hátul sem vagyok éppen deszka, elég gyakran bámulnak, de ha a srác is helyes, akkor jó érzés. Oké, a matektanárom is szokott stírölni órán, de annak annyira nem örülök.
Lányok, ne legyetek idegesek, és ne érezzétek rosszul magatokat, ha valaki megbámul, ez azt jelenti, hogy szépek vagytok :) De ha valaki túlmegy a nézésen, azt tessék jól sejhajon rúgni!
16/L
#6-os: nekem kissé álságosnak hat a hozzáállásod... Miért zavar ha egy idősebb megbámul, akkor az miért nem dicséret?
Szerintem ez nem kor, hanem pasi-függő! Ez nem jelenti azt, hogy meg akar borítani!
Engem nem zavar ha megbámulnak. Sőt: jól is esik; egy kis önbizalom-erősítő adalék...
Tegnap egy srác annyira bámult a járdán, hogy neki ment a villanyoszlopnak:) Pedig nem is voltam nagyon nekivetkőzve...
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!