Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar?
Megismerkedtem egy sráccal külföldön (a srác dél-amerikai, mi már Európában futottunk össze). Sokat lógtunk együtt az utóbbi pár hónapban, de sajna mindkettőnknek több éves kapcsolata van, de már csak megszokásból, meg hogy fizetni tudjuk a lakást.
Ha találkozunk is, megmarad az egész baráti szinten, maximum ölelés, puszi, vagy simogatja a hajam.
Kérdezte, hogy látok-e arra valaha bármi esélyt, hogy mi valamikor együtt. Meg hogy szeretné, ha ideiglenesen hazamennék vele...
Nincs túl nagy tapasztalatom férfiak terén sajnos...
21N
sajna több éves kapcsolata van sajna neked is. sajna ez nem fog így összejönni. Azt viszont nem értem sajna, hogyha több éves kapcoslatod van, akkor miért "Nincs túl nagy tapasztalatom férfiak terén sajnos... "
Szóval szexeli tudsz csak ismerkedni nem? Sajna ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!