Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akar velem senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem senki (komoly) kapcsolatot? Vagy manapság a férfiak egyáltalán nem akarnak?

Figyelt kérdés
Csak nagyon ritkán érdeklődnek irántam, akkor is csak szexet szeretnének. Nem öltözöm k_urvásan, nincs kint se a fenekem, se a mellem, nem vagyok nagyszájú p_csa sem, hogy ezért nem akarnának tőlem többet. Rendszeresen sportolok, abszolút nem vagyok kövér, mások szerint az arcom se csúnya.
2015. júl. 23. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
És állítólag a nők bonyolultak és gondolnak mást, mint amit mondanak...
2015. júl. 24. 00:43
 52/62 anonim ***** válasza:
24%

Azért van olyan hülye aki még komolyan vesz, látod kérdező. Ez a szép ebben az oldalban, pedig látványosan csak unatkozol és próbálsz értelmetlenül vitatkozni másokkal...

Mi a célja kérdésnek, hány választ akarsz elérni ?

2015. júl. 24. 00:54
 53/62 A kérdező kommentje:
Tőled minél kevesebbet, segíteni nem akarsz, csak belekötsz minden válaszomba. Már leírtam mit szeretnék, értelmes, segítő válaszok is érkeztek rá, keresd csak vissza!
2015. júl. 24. 00:59
 54/62 anonim ***** válasza:
24%
Dehogy keresem... szopasd a többi bohócot, nálam ez nem jött be.
2015. júl. 24. 01:01
 55/62 anonim ***** válasza:
24 éves mérnök hallgató vagyok, a kalandok után épp komoly ismerkedési fázisban :D Ugyan vannak jelöltek páran, de nekem bejött a stílusod, szóval teret is adhatnál a "lányok is kezdeményezhetnek" szövegnek és írhatnál. ;)
2015. júl. 24. 02:02
 56/62 anonim ***** válasza:

"Elég nagy fantázia kell ahhoz, hogy ebbe belelássa az ember a kezdeményezést... Ezzel pont azt mondja, hogy inkább nem is próbálkozik."

Légy fantáziadúsabb. :)

Ugyanis bizony hogy írta!

Azaz ő tett egy nagyon-nagyon-nagyon aprócska (és tétova) lépést.

Azaz kezdeményezett.

Komolyan nem értem ezt a figyelmetlenséget: ha valaki szeretne látni, akkor miért nem nyitja ki a szemét?

2015. júl. 24. 02:24
 57/62 anonim ***** válasza:
Szia, a leírásod alapján nekem inkább úgy tűnik, hogy nem mernek odajönni, mert nem látják esélyesnek, hogy szóba állsz velük. Nem lehet, hogy ez a baj? Nekem van ilyen ismerősöm. Gyönyörű, normális, rendben van, de olyan a kisugárzása, hogy a napra lehet nézni, de rá nem. Akkor ilyenkor mit lehet tenni? Én majdnem bárkivel tudok beszélgetni bármiről, de őt ahogy leszólítom le is fagyok, annyira zavarba kerülök, én sem értem miért. :)
2015. júl. 24. 07:24
 58/62 anonim ***** válasza:

Az elsőre én sem írnék rá, önbizalomhiányosnak és önsajnáltatónak tűnik, én meg nem vagyok gyógyszer vagy pia, hogy kigyógyítsam az "á, úgyse"-kórból.

És hogy miért nem randiznék itt senkivel? Mert itt mindenki szerint qrva az összes nő. Nekem meg nincs kedvem olyan embereket megismerni, akiknek a kedves mama holtteste a lakótársa.

2015. júl. 24. 12:11
 59/62 anonim ***** válasza:
nem vesztettünk sokat veled!
2015. júl. 24. 14:14
 60/62 anonim ***** válasza:
47%

Mert te sem akarsz a menő, pénzes, sportkocsis szuperhapsikon kívül kapcsolatot senkivel. Itt és most csak úgy saccra 500 lehetőséged lett volna, érdekesmód egyik se jó neked.

Hát ezért.

2015. júl. 24. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!