Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akar velem senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem senki (komoly) kapcsolatot? Vagy manapság a férfiak egyáltalán nem akarnak?

Figyelt kérdés
Csak nagyon ritkán érdeklődnek irántam, akkor is csak szexet szeretnének. Nem öltözöm k_urvásan, nincs kint se a fenekem, se a mellem, nem vagyok nagyszájú p_csa sem, hogy ezért nem akarnának tőlem többet. Rendszeresen sportolok, abszolút nem vagyok kövér, mások szerint az arcom se csúnya.
2015. júl. 23. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

"Amúgy így a válaszaidból már látom miért nincs komoly kapcsolatod, tényleg nem volt szükség képre."

Akkor akár el is magyarázhatnád!

2015. júl. 23. 23:32
 32/62 anonim ***** válasza:
Na most kezdjük ott, hogy a csúnyább nőkhöz eleve oda se mennek nagyon a férfiak, pláne nem szexért kuncsorogva. Egyszóval szerintem te baromi jól nézhetsz ki, ám nem látnak, s nem is akarnak többet látni benned, belőled egy őziketestű bombanőnél. És hát bevallom őszintén, engem sem túlzottan érdekelne ez a női kategória, azaz a te "kategóriád". Személy szerint nem te tehetsz róla, de nekem borzalmasan rossz tapasztalataim vannak a szép nők terén. Úgyhogy sok szerencsét, drukkolok!
2015. júl. 23. 23:36
 33/62 A kérdező kommentje:
De ha nem kell sem a csúnya, sem a szép, akkor mi a kategória, ami igen?
2015. júl. 23. 23:38
 34/62 anonim ***** válasza:

#32 ? Dehogynem... Tény, hogy nem kapnak annyi ajánlatot mint az "őziketest" de kapnak bőven. Sok férfinak nagyon nincsenek igényei, csak legyen rajta lyuk. Egyik haverom felesége olyan ocsmány, hogy olyat én még nem láttam, de ő szereti.

Kérdező, minek válaszolnék neked ? Egy képet sem voltál képes küldeni, csak kötözködsz mindenkivel...

2015. júl. 23. 23:42
 35/62 A kérdező kommentje:
Szerintem nem én kötözködtem, mikor egy anonim oldalon számonkérték rajtam, hogy miért nem küldök magamról képet.
2015. júl. 23. 23:47
 36/62 anonim ***** válasza:
Milyen társaásgból igyekszel kapcsolatot keresi? Abból a tásaságból/ ismeretségi körödből ovolt már egyéjszakás kalandod ?
2015. júl. 23. 23:53
 37/62 Nem mondod :D ***** válasza:
Ó, hidd el a csúnyák baromi sok ajánlatot kapnak :))) (tapasztalat XD)
2015. júl. 23. 23:53
 38/62 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még egyéjszakás kalandom. Főleg egyetemisták között keresgélek.
2015. júl. 23. 23:55
 39/62 anonim ***** válasza:

"Főleg egyetemisták között keresgélek."

Ja jó, ott a probléma.

Egy korosztállyal vidd feljebb a tekintetedet mert egyetemi srácok nem akarnak komoly dolgot.

2015. júl. 24. 00:11
 40/62 A kérdező kommentje:
30 fölé mondjuk? Ők már dolgozó, magát eltartó nőt akarnak komoly kapcsolatra, nem egyetemistát, én pedig még egy pár évig az leszek.
2015. júl. 24. 00:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!