Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok milyen alapon várják el, hogy a barátjuk sportos, izmos legyen?
Többször olvastam már ezt az "én is csinos vagyok, így elvárhatom, hogy a barátom izmos, sportos legyen" dumát.
De nézzük csak át a helyzetet alaposabban.
Nagyon sok lány alapból vékony, karcsú alkattal születik, viszont izmos, kidolgozott testtel született fiúról még nem hallottam.
A nőknek egyáltalán fogalmuk sincs mennyi munkával és szenvedéssel jár egy izmos test kialakítása. Azt hiszik elég pár hétig fekvőtámaszozni, húzódzkodni és felülésezni, aztán máris Lazar Angelov lesz az illető. A másik vicc, amikor nem ismerek be, hogy a szerencsés genetikájuk miatt van karcsú alkatuk és abban a hitben ringatják magukat, hogy a heti 2-3 alkalommal végzett futás, biciklizés vagy aerobik eredménye. Egy Rubint Rékának vagy Toldi Zsuzsinak el is hiszem és teljesen jogos, hogy izmos férfit akar maga mellé, de a többségtől pofátlan elvárás. Azt várja el, amit ő is nyújtani tud.
Csak példaként, egyik női ismerősöm szinte tökéletes alakú, szép formás seggek, feszes lábak, nagy mellek, rá is kérdeztem, hogy mit sportol, mit eszek, hogy ilyen jól néz ki. Erre ő: hát semmit nem sportol, sokat ül otthon és azt eszik, ami éppen van vagy amit megkíván, de nem olyan jól néz ő ki, ideje lenne sportolni valamit. És ez rohadtul sok nőre igaz. Szépen éldegélnek, építgetik a karriert, mellette buliznak, pasiznak, válogatnak, nagyképűsködnek, miközben az ég világon semmit nem tesznek a jó kinézetért, a pasik meg izzadjanak és szenvedjenek egész nap az edzőteremben és költsék el kajára és bérletre minden pénzüket, ahelyett, hogy szórakozásba vagy bármi másba ölnék azt.
Nézd, voltam én 45kg is, a "versenysúlyom" 50kg volt mikor azt mondtam, hogy ebből elég. Igen, anyagilag a párizsis zsemlével jobban ki lehet jönni, könyebb otthon este semmit se csinálni és nem kell ennyi lemondást bevállalni ha az embernek megfelel amit a tükörben lát.
Nekem nem felelt meg, és mondhatod, hogy könnyű mert alacsony vagyok... lehet. De én teszek elenne, teszek magamért, és sokkal jobban érzem magam. Nem feszélyez ha le kell vetkőznöm, jobb a tartásom (lelkileg is) és máshogy bánnak velem az emberek. De most megsúgom, a faszik jobban megnéznek mint a csajok, és legtöbb csajnál tényleg inkább hátrány ha izmos az ember. Egyszerűen már csak a sztereotípiák miatt is, első benyomásra egy beképzelt idióta kis hülyegyereknek hisznek, de nem érdekel. Aki ismer, az szeret, és nem is a csajok miatt csináltam soha. Az nem elég motiváció. Magam miatt csinálom és másnak is ezt ajánlom.
Kit érdekel mit várnak el a nők. Akinek nem tetszel úgy ahogy vagy az megérdemli, hogy kihagyja a lehetőséget hogy a barátnőd lehessen.
Ha pedig azért akarsz izmos lenni, hogy barátnőd legyen akkor te vagy az idióta nem a nők. Ennyi.
Már hová akarsz kevesebb lenni? Azon éled ki magad, hogy a földön fekvőbe rúgsz, mert az minő törpös dolog már, hihihi-hahaha, erős vagy és bátor az interneten...és még jópofán meg is ideologizálod :D És ezek után még másokat selejtezel le :D LOLWUT
Tudod, aki prostinak áll, az ne sírjon ha megb...
#57 hozzászóló - faék - űrsikló. Egyforma távol egymástól...
A mínuszt pedig természetesen adtam neked.
Kedves kérdező, utálom az ilyen kérdéseket, de ezzel egyet kell, hogy értsek (nőként is).
Én heti 10x járok le edzeni (abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy fel tudok kelni reggel éhgyomros kardióra...), meg minden du súlyzós edzés, a Toldi Zsuzsi féle forma az, ami elindított az úton, de már az izmosabb lányok is tetszenek, sajnos ez az életmód ilyen, soha nem elég.
Először is, az, hogy nem fejlődsz, van ilyen, oda kell figyelni, KEMÉNYEN kell edzeni, bőven a komfortzónán kívül. Ha úgy érzed nem bírod, még bele 3-4 ismétlés. A kaját hidd el, meg lehet oldani, tojás pl nem drága. Olvass utána a táplálkozásnak, mert baromi fontos, ha vékony vagy, akkor meg vigyél be rengeteg szénhidrátot, főleg edzés után! Na mindegy, ez nem a kérdéshez tartozik, de hidd el, hogy mindenki ki tudja gyúrni magát, van akinek nehezebb - én pl ilyen vagyok, lányként főleg, nem dübörög bennem a tesztoszteron, olyan lassan fejlődöm, hogy az valami hihetetlen, plusz én hízékony vagyok, szóval ott a kardió is - de megéri.
A kérdésedre visszatérve engem is elmondhatatlanul idegesítenek az ilyen lányok.
Itt van például ez a Pumped Gabo gyerek, aki mondjuk napjainkban már 12 egy tucat, nekem nem is jön be, túl kicsi, az izmosabb pasik jönnek be. De olyan lányok mondták, hogy "na, lábedzés kimaradt?" akik életükben még egy edzést nem nyomtak le, max lementek a taposógépre, és mint aki jól végezte dolgát, hazament. Hiába vékonyak, itt a nyár, rövidgatya, látszik a narancsbőr, meg hogy izom 0, nem feszesek, csak vékonyak.
De nézd el nekik, nem tudják, mivel jár egy edzés.
Elvárások meg lehetnek, hiába, ha az ilyen fiúk nem biztos, hogy ezeket a lányokat akarja.
Ráadásul egy testépítő életmódot folytató sráccal vajon mennyire könnyű együtt élni?:D
Mert én megcsinálom a páromnak a csirkét, zöldséget, stb, megfőzöm, mert én is azt eszem. De gondolod az ilyen lányok nem mennének be néha a mekibe?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!