Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok milyen alapon várják el, hogy a barátjuk sportos, izmos legyen?
Többször olvastam már ezt az "én is csinos vagyok, így elvárhatom, hogy a barátom izmos, sportos legyen" dumát.
De nézzük csak át a helyzetet alaposabban.
Nagyon sok lány alapból vékony, karcsú alkattal születik, viszont izmos, kidolgozott testtel született fiúról még nem hallottam.
A nőknek egyáltalán fogalmuk sincs mennyi munkával és szenvedéssel jár egy izmos test kialakítása. Azt hiszik elég pár hétig fekvőtámaszozni, húzódzkodni és felülésezni, aztán máris Lazar Angelov lesz az illető. A másik vicc, amikor nem ismerek be, hogy a szerencsés genetikájuk miatt van karcsú alkatuk és abban a hitben ringatják magukat, hogy a heti 2-3 alkalommal végzett futás, biciklizés vagy aerobik eredménye. Egy Rubint Rékának vagy Toldi Zsuzsinak el is hiszem és teljesen jogos, hogy izmos férfit akar maga mellé, de a többségtől pofátlan elvárás. Azt várja el, amit ő is nyújtani tud.
Csak példaként, egyik női ismerősöm szinte tökéletes alakú, szép formás seggek, feszes lábak, nagy mellek, rá is kérdeztem, hogy mit sportol, mit eszek, hogy ilyen jól néz ki. Erre ő: hát semmit nem sportol, sokat ül otthon és azt eszik, ami éppen van vagy amit megkíván, de nem olyan jól néz ő ki, ideje lenne sportolni valamit. És ez rohadtul sok nőre igaz. Szépen éldegélnek, építgetik a karriert, mellette buliznak, pasiznak, válogatnak, nagyképűsködnek, miközben az ég világon semmit nem tesznek a jó kinézetért, a pasik meg izzadjanak és szenvedjenek egész nap az edzőteremben és költsék el kajára és bérletre minden pénzüket, ahelyett, hogy szórakozásba vagy bármi másba ölnék azt.
Napi 200g fehérje az 1kg hús és akkor mást nem is ettem. Borzasztó sok. De ha a felét fedezném másból, az is fél kg hús, 10 tojás és még valami protein, kb. ugyanott tartanék. Nincs erre keretem sajnos.
De kötve hiszem, hogy mindenki megeszik egy kiló húst naponta aki izmos.
Reggel: 30g fehérje, 1 tojás + zab = 30g fehérje
Délben: 2 szelet (100g) hús + krumpli = 20g fehérje
Délután: 2 szelet hús (100g) hús + krumpli = 20g fehérje
Edzés után turmix (30g) = 20g fehérje
Lefekvés elött: 3 tojás+100g hús = 40g fehérje
------------------------------------------------
130g fehérje, de én csak 65kg vagyok. Valamikor hozzácsapsz még egy 200g túrót meg 50g húst és már szinte megvagy, vagy pár tojás plusszba. De nemtudom hány kiló vagy. De ez egy ilyen sport, áldozni kell rá.
Senki se mondta, hogy könnyű. Senki se mondta, hogy olcsó (bár ez relativ), de vagy bevállalod vagy hagyod a francba és nem nézel ki úgy ahogy szeretnél. Ha könnyű lenne, mindenki jól nézne ki.
Reggel hogy jön ki a 30g?
Leírom a tegnapi étkezésemet:
Reggel 3 tojás+joghurt
Délelőtt 1adag fehérjeturmix+tészta fasírttal
Délben 100g hal+tészta
Délután 4tojás+100g hal+zab
Este 100-150g túró
85kg vagyok de vékony (190cm+)
Palacsintát szoktam készíteni. Egy adag fehérje (ugye ez 21-23g fehérje) plussz egy tojás (ami kb 7g fehérje) és így.
Az enyémet nagyjábó látodhatod, én más étrendjével boccs, de nem foglalkozom. Meguntam már ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!