Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony lányok milyen alapon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok milyen alapon várják el, hogy a barátjuk sportos, izmos legyen?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már ezt az "én is csinos vagyok, így elvárhatom, hogy a barátom izmos, sportos legyen" dumát.

De nézzük csak át a helyzetet alaposabban.

Nagyon sok lány alapból vékony, karcsú alkattal születik, viszont izmos, kidolgozott testtel született fiúról még nem hallottam.

A nőknek egyáltalán fogalmuk sincs mennyi munkával és szenvedéssel jár egy izmos test kialakítása. Azt hiszik elég pár hétig fekvőtámaszozni, húzódzkodni és felülésezni, aztán máris Lazar Angelov lesz az illető. A másik vicc, amikor nem ismerek be, hogy a szerencsés genetikájuk miatt van karcsú alkatuk és abban a hitben ringatják magukat, hogy a heti 2-3 alkalommal végzett futás, biciklizés vagy aerobik eredménye. Egy Rubint Rékának vagy Toldi Zsuzsinak el is hiszem és teljesen jogos, hogy izmos férfit akar maga mellé, de a többségtől pofátlan elvárás. Azt várja el, amit ő is nyújtani tud.

Csak példaként, egyik női ismerősöm szinte tökéletes alakú, szép formás seggek, feszes lábak, nagy mellek, rá is kérdeztem, hogy mit sportol, mit eszek, hogy ilyen jól néz ki. Erre ő: hát semmit nem sportol, sokat ül otthon és azt eszik, ami éppen van vagy amit megkíván, de nem olyan jól néz ő ki, ideje lenne sportolni valamit. És ez rohadtul sok nőre igaz. Szépen éldegélnek, építgetik a karriert, mellette buliznak, pasiznak, válogatnak, nagyképűsködnek, miközben az ég világon semmit nem tesznek a jó kinézetért, a pasik meg izzadjanak és szenvedjenek egész nap az edzőteremben és költsék el kajára és bérletre minden pénzüket, ahelyett, hogy szórakozásba vagy bármi másba ölnék azt.

2015. júl. 22. 13:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

van vékony pasi ismerősöm aki kövér lánnyal jár.

van vékony pasi ismerősöm aki vékony lánnyal jár.

van vékony pasi ismerősöm aki átlagos lánnyal jár.

remélem sokat segítettem :)

2015. júl. 22. 14:48
 32/61 anonim ***** válasza:
68%

Én is kérdezhetném, ha az alacsony lányoknak nem kell alacsony fiú, akkor kivel járjanak?

Ez van, fogadd el, hiába jössz ezzel, hogy milyen igazságtalan az élet, változtatni nem tudsz rajta.

Régen azt gondoltam, hogy azért nem jön össze, mert vékony vagyok. Elkezdtem edzeni és láss csodát: ugyanúgy nem kaptam esélyt. Hiába edzettem, tanultam, próbálkoztam. Nem kaptam esélyt. Az élet sokszor igazságtalan és nem tehetünk ellene semmit.

2015. júl. 22. 14:49
 33/61 anonim ***** válasza:
58%

Az onsajnaltatas latom mostansag itt gyk-n nagy divat lett:D

meddig fogsz meg picsogni? Es miert kell lehazugozni minden not?

En imadom ha egy pasi izmos, szoktam is ra nyalazni...tv elott, vagy ha utcan meglatok egy jo pasit...DE! Volt mar hogy ossze akart velem jonni egy magas izmos pasi, minden baratnom izelt hogy hlye vagyok hogy nekem nem kell, de hiaba nezett ki jol, viselkedesileg nem passzoltunk es helyette osszejottem egy velem egymagassagu sportos testalkatu sraccal :)

de persze en is csak kamuzok itt ugyebar...;) :D

amugy ha nem tetszik valami akkor takarodj el sportolni kezdj magaddal valamit es akkor valogathatsz.

Amugy mikor jon ra a sok olyan hlye mint te hogy oke hogy a kulso megfog, de belso megtart? ..22l

2015. júl. 22. 15:26
 34/61 A kérdező kommentje:
sportolok de nem mindenkinek van olyan jó genetikája, hogy eredményt is szül.
2015. júl. 22. 15:28
 35/61 A kérdező kommentje:
nem kellett az egyik izmos srác, összejöttél egy másik izmossal, nagy kompromisszum. a magasság meg kit érdekel?
2015. júl. 22. 15:29
 36/61 A kérdező kommentje:
hiába tart meg a belső, ha a külsőm nem fog meg senkit
2015. júl. 22. 15:32
 37/61 Estienne ***** válasza:
Gondolom azt még sose hallottad, hogy nem másért edzünk!
2015. júl. 22. 15:37
 38/61 anonim ***** válasza:

Olyannal jöttem össze akinek volt egy kis pocakja de alapjaraton nem volt girhes.

De aki alapjaraton sovanyka az is lehet formas szalkas ha foglalkozik magaval. Csak ahhoz ugye az kellene hogy felallni a gep elol es nem tovabb sirankozni ;)

2015. júl. 22. 15:50
 39/61 A kérdező kommentje:
Én heti 4x edzek kőkeményen, mégsem vagyok se izmos, se szálkás, pedig sok fehérjét eszek.
2015. júl. 22. 15:52
 40/61 Estienne ***** válasza:
A napi 2g/ttskg állati fehérje meg van? A testsúlyod növekszik (eszel eleget)? A 48 óra pihenés megvan izomcsoportokként?
2015. júl. 22. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!