Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha sehogy sem tudok megelégedni magammal és változtatni sem tudok? 20F
Tényleg mindent megpróbáltam már...itt nincsenek csoda módszerek, lehet variálni a gyakorlatokat, sorozatszámokat, ismétlések számát, pihenőidőt stb. de ha ezeket mind megpróbáltam és egyik sem vált be igazán, onnantól nincs mit tenni.
Én olyan nagyon sovány nem vagyok, 190cm és 86-88kg voltam amikor nagyon sokat ettem és edzettem, igaz zsírosan. Most 80-85 között mozgok, bár inkább előbbi felé közelítek.
Akkor add lejjebb a szépérzékedből, ha nem tudod teljesíteni! Hiába tervezed, hogy átugrod a szakadékot, ha az olyan hatalmas, hogy az képtelenség, és beleesel a szakadékba!
Csak olyan fába vágd a fejszédet, amit teljesíteni is tudsz. Vagy ha belevágtad, de oltári nagy feladat, akkor ne csodálkozz, hogy beletörik a bicskád! És viseld el a csalódásokat, mert az élet sok csalódást rejt!
Egyébként, ha ennyire görcsölsz azon, hogy hogy nézel ki, meg hogy miért nem sikerül izmot felszedned, akkor annál jobban nem fog sikerülni! Vedd lazábbra az egészet!
Mellékesen, mennyi ideje csinálod ezt az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!