Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha sehogy sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha sehogy sem tudok megelégedni magammal és változtatni sem tudok? 20F

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya a fejem, az arcom, minden hajjal idiótán nézek ki. Vékony testalkatú vagyok és magas, akármennyit edzek, akármennyit eszek, sehogy sem akar izom rakódni rám, pedig szenvedek vele rendesen hosszú ideje. Szarul nézek ki, nem érzem jól magam a bőrömben.
2015. júl. 22. 08:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tényleg mindent megpróbáltam már...itt nincsenek csoda módszerek, lehet variálni a gyakorlatokat, sorozatszámokat, ismétlések számát, pihenőidőt stb. de ha ezeket mind megpróbáltam és egyik sem vált be igazán, onnantól nincs mit tenni.

Én olyan nagyon sovány nem vagyok, 190cm és 86-88kg voltam amikor nagyon sokat ettem és edzettem, igaz zsírosan. Most 80-85 között mozgok, bár inkább előbbi felé közelítek.

2015. júl. 22. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó eséllyel semmi testi problémád nincs, sokkal inkább önértékelési gondok lesznek. Esetleg egy jó pszichológus? És most nemn bántásból mondom, nekem is sokat segített abban, hogy egyensúlyra találjak és elfogadjam magam. Önbizalmat építeni megéri, mert meglátszik a kisugárzáson. Van amin nem lehet változtatni, de te is tudod, hogy megfelelő reklámmal akármit ki lehet "színezni":))
2015. júl. 22. 09:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem, de nekem az kell, hogy tetsszen amit a tükörben látok és nincs így. Ezen akármilyen pszichológus sem segíthet. Van egy szépérzékem, aminek nem tudok megfelelni ennyi.
2015. júl. 22. 09:49
 14/15 anonim válasza:
Igen. Szerintem te nem is akarod hogy segítsen rajtad (valaki), nem is igazi segítségkiáltás ez akárkihez. Csak szeretsz panaszkodni. De ne félj, az élet nem halálos! Nem is az kell hogy kisírd magad, hanem a másik sírásával bizonyos perspektívába helyezni a nem halálos életet. Egyébként tökre hazudtam, mert mind meghalunk. Újabb perspektíva.
2015. júl. 22. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor add lejjebb a szépérzékedből, ha nem tudod teljesíteni! Hiába tervezed, hogy átugrod a szakadékot, ha az olyan hatalmas, hogy az képtelenség, és beleesel a szakadékba!

Csak olyan fába vágd a fejszédet, amit teljesíteni is tudsz. Vagy ha belevágtad, de oltári nagy feladat, akkor ne csodálkozz, hogy beletörik a bicskád! És viseld el a csalódásokat, mert az élet sok csalódást rejt!

Egyébként, ha ennyire görcsölsz azon, hogy hogy nézel ki, meg hogy miért nem sikerül izmot felszedned, akkor annál jobban nem fog sikerülni! Vedd lazábbra az egészet!

Mellékesen, mennyi ideje csinálod ezt az egészet?

2015. júl. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!