Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért háborognak ezen tárkeresőn?
Figyelt kérdés
Beszélgetés során kiderül hogy van gyereke,ott meg is szakítom az ismerkedést.Aztán én vagyok a szemét,és egyebek,mert hogy beskatulyázom őket.Egy nőnek kötelező elfogadni ezt a tényt,vagy mi a helyzet ? Eddig ezt nem tudtam.2015. júl. 19. 17:05
11/13 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én is 3x-or meggondolnám összejöjjek-e gyerekes emberrel. Érzelmi oldal tekintetében bonyolít. Lehet a gyerek neveletlen anyuka apu ellen neveli, plusz én se állok készen az anyaságra (ez egyéni szoc. probléma belátom). Szabadidővel nem lehet 100%-osan tervezni és ott az anyagi oldal is. Nyilván nem a pénzéért vagyok valakivel, de egy gyerek azért sokba van a jövőbeli család és egyéb tervezésben figyelembe kell venni. Álszentség lenne azt mondani, hogy ezek nem számítanak. Működhet a dolog persze csak sokkal több a buktató.
12/13 anonim válasza:
Talán mert engem is kellemetlenül érintene hogy miután jól kiélte magát, igazából már csak pót-apát keres a zabigyereke mellé.
Ja és pam-pam :PPPPP
13/13 anonim válasza:
12-es, egy gyerekes férfi miért keresne pótapát a gyereke mellé.
Ez nem egy meleg kérdés.
Egyébként egyetértek a kérdezővel, én sem jöttem volna össze egy gyerekes férfival, az okokat már leírták fentebb, így nem ismétlem.
Aztán, hogy ezen a férfi háborog, az már az ő dolga. Fogja fel, hogy nem én vagyok az ő embere, keressen olyat, aki jó pótanyukája lesz a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!