Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes tárkeresőn mennyi idő után "lehet" találkozót
kérni?
Hallod ezt most felejtsd el... már buktad is a csajt. Süt rólad h looser vagy... nem dominálsz... ilyen hozzá állással egyetlen csajt sem fogsz megfogni. Kit érdekel hogy mit gondol a csaj! Csak az számít hogy te mit gondolsz... ha ő másképpen gondolja elmehet a rákba... Te tudod hogy mit miért gondolsz... ez a lényeg. Én pl a második beszélgetés alkalmával találkozót szoktam kérni, kinek van ideje arra hogy hetekig chatelgessen aztán meg megondják hogy "jah bocs, élőben nem tetszel". Tegnap taliztam egy csajjal, ma veled chatelek holnap talizunk, és este már valószínűleg valaki mással chatelek majd (függetlenül attól hogy hogy sikerült a tali). Onnantól kezdve buktad az egészet hogy ennyire bizonytalan vagy magadban... Nem az a lényeg hogy gáz e vagy sem, hanem h te bizonytalan vagy...
2011. dec. 6. 02:01
igen de a srác mi van ha normális csajt akar és nem egy ribit... egy normális csajnak túl gyors az hogy ma cset holnap tali.
2011. dec. 6. 06:35
Az attól függ, hogy a másfél hétben mennyit beszélgettetek. Élő talit akkor kértem egy nőtől ilyen oldalakon, amikor online beszélgetésben már nem nagyon volt téma. Amikor már muszáj a személyes kontakt ahhoz, hogy a beszélgetés tovább tudjon folyni. Ez volt, ahol 2hónap volt, volt ahol 2 nap. Érezni kell, hogy mikor kell elhívni. Egyébként pedig egy próbát mindenképpen megér, max majd lekoptat, ha korainak érzi.
25F
2011. dec. 6. 08:25
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy nem csetelgetek vele, kb napi 1 emailt váltunk. Még témánál vagyunk, csak én nem látom értelmét a hetekig való levelezésnek sem. Viszont elriasztani sem szeretném, azért dobtam fel a témát. De lesz ami lesz most már megkérdezem tőle... :)
Én a 2-3 levél után szoktam javasolni. Mivel a személyes találkozó a döntő ilyen esetben, így felesleges hetekig levelezni. Egy kávéra, sütire be lehet ülni valahova következmények nélkül. Aki társkeresőzik - fiú, lány - az nem levelező partnert keres, hanem ismerkedni akar ...
2011. dec. 6. 09:03
1-2 hét beszélgetés után már van annyi bizalom általában h találkozhattok. Van akinél ez 2-3 nap és van akinél több mint 2 hét!
2011. dec. 6. 14:42
Ha dugni is akarsz , akkor első este.
2011. dec. 6. 16:07
Úgy látom az első válaszoló bele tapodott néhány gyerek lelkébe... különben 100%-ra lett volna értékelve. Reálisan. Én a második levél után be szoktam dobni a témát, de csak finoman. Ha hétfőn írom, hogy hétvégén találkozhatnánk, az nem lehet korai.
De igazából csak valahogyan jelzem, hogy nem levelező társat keresek. Mikor társkeresőztem, az utolsó fél évben minden lány igent mondott (akivel váltottam legalább 2-3 levelet). Ráéreztem, hogy mikor kell elhívni.
2011. dec. 6. 17:47
Kapcsolódó kérdések: