Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a társkereső oldalakon többnyire nem szép nők akarják velem felvenni a kapcsolatot, miközben a környezetem szerint jóképű vagyok?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 07:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"anem el kell jarni programokra, kirandulni, bulizni es sportolni"

Hetente 2x teremben funkcionális tréning, mellette 2-3 alkalommal futás. Az előbbi kb ugyanaz a 8-10 arc (fele pasi), az utóbbi meg elég magányos sport, de egyébként sem szereti az emberek nagy része (én sem), ha edzés közben piszkálnak

Rendszeresen kirándulok, túrázok, TT-re járok. A résztvevő hölgyek 80%-a társaságban van, főleg a párjával, ha szökő évente feltűnik egy-egy magányos nő, akkor még a társkeresőknél is nagyobb tömegben mozdulnak rájuk a pasik :) De ha tudsz olyan csapatot, ahova lehet csatlakozni, és magányos 25-35 közötti nőkkel van tele, akkor azért szólj :)

Igazad van, maradna a bulizás, sajnos ez az ami nem az én esetem, a természetet, a mozgást szeretem a zajos szórakozóhelyeket nem. Nem lehet mindenki tökéletes.

Szóval ez a sportolj, kirándulj, mozdulj ki jó duma a fotelhuszároknak, én is ezt szoktam tanácsolni, de magam részéről pont nem vagyok ez a típus, csak nem olyan közegben mozgok, ahol megszámlálható számú magányos nő lenne.

2015. júl. 19. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!