Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mi riaszt el tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi riaszt el tőlem mindenkit?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy valakit a fiúk túl szépnek tartanak és ettől megiednek, vagy ez pusztán a viselkedésem miatt van.

#fiú #randi #lány #külső #kapcsolat #belső tulajdonságok.
2015. júl. 18. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Általában a kimondottakból :) Persze nem kell rögtön ezzel kezdeni, hátha észreveszi magát, de végső esetben ott a jó öreg "nincs kedved meginni/megnézni valamit" kérdés. Ez általában az összes pasinak leesik, ha mégsem, ott valami más a gond

A férfiak (engem is beleértve természetesen), messze nem tudnak annyira a sorok között olvasni, mint ti nők. Egyszer egy lány barátom mondta társaságban, hogy "nem vetted észre, hogy a csaj egész este neked tette a szépet?"... őszínte legyek? nem, pedig az asztalnál lévő összes nő észrevette, és egy pasi sem, hogy küldözgette a metaüzeneteket :P

2015. júl. 18. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne sz. Rakodj jelekkel. Egyszeruen mosolyogj ra es szolj hozza. Vagy hivd el egy kavera. Legalabb megnyugszol, ha visszautasit, hogy legslabb megprobaltad. En se vagyok jelezgetos tipus no letemre. Nem felek vallalni a visszautasitas kockazatat. Most van egy elettarsam, akivel egy eve vagyunk egyutt. O jelelgetes nelkul odatoppant elem a semmibol es azonnal tancolni kezdett velem. Annyira tetszett, hogy ilyen talpraesett, hogy vegig vele tancoltam es utana a sok talalkozasbol egy kapcsolat kerekedett ki! N
2015. júl. 19. 04:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Én meg minden lányt riasztok el. Mondjuk én tudom az okát: alacsony vagyok és ocsmány. Ezért soha nem lesz olyan lány, aki járna velem.
2015. júl. 19. 10:03
 14/17 A kérdező kommentje:
MÉg a kérdéshez visszatérve.. mi lehet az oka h nincs barátom?
2015. júl. 28. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: hogy miért nincs barátod? Múltkor elmentem egy nagyobb társasággal valahova, ahonnan csak egy embert ismertem. Kb 1 órán át láttam a többieket, mikor meg tudtam mondani az ismerősnek, hogy ki miért van egyedül, és azt mondta elég jól ráhibáztam...

ennek az a másik oldala, hogy nem egészen 2 sort írtál magadról. Ebből senki nem fogja megállapítani, hogy miért nincs barátod, ahogy abból sem, hogy hogyan nézel ki egy fotón. Erre leginkább a viselkedésed, és a kinézeted alapján (aka. összkép) lehetne valamit mondani, de ehhez hosszabb ideig kellene látni, hogy hogyan viselkedsz olyan társaságban, ahol vannak potenciális jelöltek...

Millió oka lehet, a kinézettől (mert a srácok mindenkinek azt mondják, hogy szép), a személyiségeden, viselkedéseden, a reakcióidon át...

2015. júl. 28. 21:53
 16/17 A kérdező kommentje:

1, szép vagyok, ezt pedig nem én gondolom magamról, mint a legtöbb netr!b@nc, hanem élő emberek mondják, akik ismernek személyesen.. és bár igen kevés az önbizalmam, de van rengeteg irigyem és köztük csodálóm is.. Igen kosaraztam már ki fiúkat.. sőt eddig csak azt csináltam, de velem is csak ezt csinálták.

Igazából te valakit nagyon félre értettél, mert a gondolataid csak bolyongnak körülötrted. :P

Szóval 1 szép vgayok.

2, Okos vagyok és járok táérsaságba.. Táncolok, Felvettek az első helyre az egyetemen és az összes többi helyre is felvettek volna. :P

3, Nem vagyok netr!b@n* , sőt semmilyen rib@n* nem vagyok..még nem is voltam fiúval, de ehhze mondjuk semmi közöd nincs. Mint ahhoz sem h hány éves vagyok.

De kedves leszek és megmondom. 19 leszek ősszel és felnőtt éretzt gopndolkodású, viselkedésében tán még gyerekes,de életvidám és nagyon szeretnivaló vagyok, hacsak nem épp rossz napom van (és most rossz napom van..mondjuk ezzel már fölösleges időpocsékolás foglalkozni, pláne egy ismeretlennel, aki úgyse nekem ad igazat, hisz még a körülményeket sem ismeri.. egyáltalán.. :P . szóval rossz napom van és csak azért válaszoltam a aleveledre, mert idegesített amit írtál, csak eddig leszartam, de most kijött belőllem. :P )

4, "Hogy mégis mi lehet riasztó a viselkedésemben?"

Na de kérem, azzal meg semmi bajom nincs , sőt talán egyáltalán nincs semmi bajom se kinézetre, se küllemre, se jellemre, csak a kor szellemével, felfogásával, meg a fiúk/férfiak agyának sokaságával van baj, h nem veszik észre h kit kell szeretni és kit nem.. :P..

2015. júl. 30. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Felnőtt? Ha ha ha

a 20-25éves korban fizikailag felnőtté válás még sehol sincs a fejben felnőtté váláshoz, no meg az érzelmileg felnőtté váláshoz,ami kb 35éves korban következik be a nőknél.

2015. aug. 10. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!