Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok, soha az életben nem érdeklek majd egy lányt sem, csak a megalázást vagy semmibe nézést kapom?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de még semmi...
2015. júl. 15. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

22 évesen én is így voltam ezzel, de nem így van.

Lesznek, akik megjátsszák, hogy tetszel nekik és jól kihasználnak, majd még ők lesznek felháborodva, ha szóvá teszed.

30F

2015. aug. 6. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is elállnak a füleim, természetesen nekem sincs emiatt barátnőm.
2015. aug. 6. 23:32
 13/14 anonim válasza:
Igen! sajnos ez a helyzet ezt személyes tapasztalatból mondom. a csajokat csak a jóképű páva menő srácok érdeklik. én is egy nagyon ronda srác vagyok, nem 1x aláztak meg és hozták tudomásomra csajok hogy milyen ronda vagyok. de ez van ezt kell elfogadni. nem mindenkinek terem babér. a mai világban a ronda srácok a lányok szemében csak selejtek, apró porszemek vagyunk számukra egy csótány akit mielőbb el kell taposni. Akik meg azzal jönnek hogy igen is van remény azok mind ostobák mivel nem élték át azt amit mi!
2015. aug. 10. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Isten bocsássa meg nekem, de de szívesen megnézném, ahogy kínjukban vergődnek azok az emberek,akik másokat gúnyolnak, megaláznak a külsejük, vagy bármi miatt, legyen az férfi vagy nő egyaránt.
2015. aug. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!