Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok, soha az életben nem érdeklek majd egy lányt sem, csak a megalázást vagy semmibe nézést kapom?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de még semmi...
2015. júl. 15. 14:13
1 2
 1/14 xyz6666 ***** válasza:
44%

Nem, sok nőnek a pénz fontosabb mint a külső.

Vannak nők akik a nagyon magabiztos, és okos pasikat szeretik.

Sok nő imádja ha egy férfi sportol, mindegy milyen a feje.

Valaki a zedészeket szereti. Mindegy hogy néz ki.

Ha valamire ráerősítesz akkor lehet nőd. Még nagyon szép nőd is lehet.

2015. júl. 15. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Ha szerencsés vagy, találkozol egy olyan lánnyal, akinek tetszel.

Nekem nem volt szerencsém idáig :(

2015. júl. 15. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Varacskos Vadmalac kezeltesd magad
2015. júl. 15. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ronda vagy! Te látod annak magad.

Én ismertem egy nőt. Szegénykém kb. 90 kiló, zsíros bőr, pattanások, ízléstelenül öltözött, de OKOS, kedves, imádnivaló csaj volt. Ugyanazon a munkahelyen egy hapsi, aki pocakos, piros orcájú, kopasz, szarul öltözött stb., de szintén intelligens, kedves. Ők ketten összejöttek, gyönyörű gyerekeik vannak, imádják egymást. Mindketten a huszas éveik végén voltak. Hogy volt-e előző kapcsolatuk, azt nem tudom. De tök aranyosak együtt, a mai napig. Biztos nem a külsőség tartja őket össze, hanem a szerelem, tisztelet, stb.

2015. júl. 15. 14:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ronda vagyok, soha az életben nem érdeklek majd egy lányt sem, csak a megalázást vagy semmibe nézést kapom?"

Sajnos igen.

2015. júl. 15. 14:58
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Annyit fűznék hozzá, hogy a rondaság relatív. 22 éves vagy, fiatal. Majd ha kihoztad magadból a maximumot és minden tőled telhetőt megtettél az ügy érdekében úgy sem sikerült egy nőt sem felszedned, akkor visszajöhetsz és mondhatni "jogos" lesz az önsajnáltatásod. De addig nem, szedd már össze magad, maradj penge haver
2015. júl. 15. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, megpróbálhatod kihozni magadból a maximumot. Én is megpróbáltam és kihoztam. 28 évesen sem lett még randim sem. Mondjuk aki olyan alacsony és ocsmány, mint én, ott nem csoda.
2015. júl. 15. 22:04
 8/14 xyz6666 ***** válasza:

Szerintem ha magabiztos az ember, és nem az jön le hogy lelkileg szarul érzi magát. Akkor nem számít a külső.

Megoldás lehet még ha csúnya lányokkal kezdtek. Megjönne tőluk az önbizalmatok.

2015. júl. 15. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:

sajnos ez a helyzet. Ha nem nézel ki jól, csak akkor lehet nőd, ha elég gazdag vagy hozzá. A megalázásból pedig tömegsport lett már régóta.

A csúnya nőknek pedig ugyanakkorák az elvárásaik mint a szépeknek, hisz az nekik "jár"...

2015. júl. 16. 00:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még barátnőm a külsőm miatt... Elállnak a füleim... Ezzel sajnos nem tudok mit tenni... :/ 19/F
2015. aug. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!