Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mindig azt mondjátok, ne legyen szélsőséges egy fiú semmilyen értelemben. Én nagyon magas vagyok (190 felett kicsivel), ez is szélsőségnek számít?
Nem tudom hány éves vagy, de nekem most egy 19 éves barátom van (23 vagyok...) és meglepően magasak a fiúk már a korosztályában. 185 centi körül van (én 160), és én úgy gondoltam, hogy ő azért magas. Nem szélsőségesen, de hogy csak a "nagyon magas" srácok magasabbak nála. És tök nem, nagyon sok nála magasabb osztálytársa, iskolatársa volt. Én azt hittem hogy az hogy a szobatársa 190+, az olyan ritka, hogy jéé két magas pasit raktak egy szobába. És nem, az a fura, ha valaki 180 vagy alatta van már náluk. Aztán lehet hogy ez valami helyi sajátosság, de el tudom képzelni, hogy téyleg ez a tendencia. Szóval a 190+ nem olyan magas, mint 50-100 éve lett volna.
Igazából ha 185 centivel elvagyok szerintem 192 se lenne sokkal rosszabb, báár nekem a 160 centimmel valahol itt van a határ, mert lábujjhegyen még éppen felérem ha lefelé néz, még 5 centi és már ugrálnom kéne. :D
Viszont én azért alacsonynak számítok, kevés lány van, aki nem magasabb nálam, mindig meglepődök, ha néha olyannal beszélek, akire nem felfelé kell néznem. Szóval 165-170 lehet az átlag és annak már simán bele kell férjen. Én ezen nem aggódnék.
A többi tulajdonságodról nem írtál, arról nem tudok nyilatkozni, de ez nem lehet probléma.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!