Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik, ha egy lány mosolyog a képeken?
Figyelt kérdés
Meet hallottam már olyat, hogy valaki szerint az erőltetett... Bár nem értem, miért. Szerintem a mosolygás ad egy kisugárzást.2015. júl. 15. 08:21
2/9 anonim válasza:
ha természetes akkor szép, ha meg megjátszott akkor a valóéletben is ronda...
4/9 anonim válasza:
Persze, mert olyan szép lesz a képen az adott lány, mint egy új traktor. :D
5/9 anonim válasza:
Idióta válaszok jönnek rendesen...
Mindenképpen az a legjobb, volt egy korszak, talán még van is, hogy egyfajta gyengeségnek fogják fel a mosolygást.
De ez már csak hozzátartozik a jelenlegi az elferdült társadalmi helyzethez, amikor a "nyomorékoknak" is esélyt kell adni, ezért egy szép embernek nem szabad pozitívan megnyilvánulnia magáról, mert leugatják vagy 50-en.
Akinek nem tetszik, hogy egy másik ember mosolyog, annak az agyával van valami, az olyanokat jobb nagy ívben elkerülni.
6/9 anonim válasza:
Régóta fotózok.
Egy erõltetett mosoly mindig természetellenes.
Egy õszinte, belülröl fakado minden lányt megszépit.
75%-ban sikerül elérni/ kiprovokálni.
Ezért tart pár foto elkészítése órákig.
8/9 anonim válasza:
attól függ!! Egy mosoly nagyon sok mindent elárul, azt is h őszinte e vagy erőltetett!
9/9 anonim válasza:
Éppenhogy csak akkor tetszik, ha mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!