Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak manapsag a helyes arcu ferfiak? Csak en nem talalkozok veluk?
Most hagyjuk a testet( bar azert vegletekben ne gondolkodjunk, ertem itt a koros elhizast avagy sovanysagot), es a magassagot.
En ugy latom ,hogy nagyon sok ferfinak, nincs annyira helyes arca olyan ami elsore megfogna . Tobbseguk mosolyogni sem kepes, csak unott pofaval vegig megy az utcan. Lehet ezert?
Huzzatok mar el innen , kerlek. Rohadtul nem vagyok kivancsi a provokalo, egyugyu velemenyetekre. Sirjatok el anyunak, hogy nincs senkitek, de engem hagyjatok. Nem erdekel a nyomorotok.
Egeszen nyugodtan, mutogasd a kerdest legalabb lesz az ertelmi szintedrol bizonyitvany. Remelem minnel hamarabb torlik a valaszaitokat.
A normalis stilusu valaszokat, pedig koszonom! :)
29-es egyaltalan nincs baj az alkatoddal. Az ocsem is hasonlo, es elegge szalkas. Szerintem jo!
Ha nem vagy kíváncsi a véleményünkre, minek írtad ki a kérdést?
Jaaa értem, csak a tiéddel megegyező véleménynek adsz hitelt ugye :DDD aki nincs veled, az ellened :DD Ez nagyon szép,csak a világ nem így működik sajnos. Nem fognak azért választ törölni, mert nem egyezik a te világnézeteddel, sorry.
Ez úgy amblokk mindent elárul rólad. A stílus maga az ember, igaz? No comment.
:DDDDDD Vicc!
Nem fogok a véleményetekre adni, főleg nektek ,akik egész nap csak itt sírnak és mindennek elhordják a női nemet.
Volt nektek édesanyátok?
Amúgy gratulálok, hogy pár sorból te már konkrétan tudod, milyen ember vagyok és mi vár rám.
Hát én boldog leszek...veletek ellentétben, remélem ezt is látod a kis jósgömbödben.
Figyelembe véve a provokatív kérdést és a gyerekes válaszaidat, szerintem te csak egy kis unatkozó troll vagy.
Nem érdemelsz több választ.
Akkor újra megkérdezem - ha a magadén és a slepped véleményén kívül más nem érdekel, minek írod ki a kérdést? Trolling iz fun? Így kaparsz össze magadnak minimális online figyelmet? :DDD
Többek közt miattad és a te fajtád miatt hordják el a női nemet mindennek, de nem várom el tőled hogy belásd, elvégre te remekül elvagy a saját magad köré képzelt rózsaszín vattacukorvilágodban, és beadhatod magadnak hogy boldog leszel, merthogy nekem nem tudod :D
Szép, szép, csak tudod a valóság nem mindig egyezik a kis álomvilágoddal...a tarisznyarák esete a nyergesvontatóval,tudod. Nem kell megérteniük egymást,de a nyergesvontató az erősebb...
Ez bezzeg nem provokatív kérdés, érdekesmód nem törlik. De jó hogy itt szelektíven meg van engedve a trollkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!