Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak manapsag a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak manapsag a helyes arcu ferfiak? Csak en nem talalkozok veluk?

Figyelt kérdés

Most hagyjuk a testet( bar azert vegletekben ne gondolkodjunk, ertem itt a koros elhizast avagy sovanysagot), es a magassagot.

En ugy latom ,hogy nagyon sok ferfinak, nincs annyira helyes arca olyan ami elsore megfogna . Tobbseguk mosolyogni sem kepes, csak unott pofaval vegig megy az utcan. Lehet ezert?

2015. júl. 14. 22:07
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Huzzatok mar el innen , kerlek. Rohadtul nem vagyok kivancsi a provokalo, egyugyu velemenyetekre. Sirjatok el anyunak, hogy nincs senkitek, de engem hagyjatok. Nem erdekel a nyomorotok.

Egeszen nyugodtan, mutogasd a kerdest legalabb lesz az ertelmi szintedrol bizonyitvany. Remelem minnel hamarabb torlik a valaszaitokat.

A normalis stilusu valaszokat, pedig koszonom! :)

29-es egyaltalan nincs baj az alkatoddal. Az ocsem is hasonlo, es elegge szalkas. Szerintem jo!

2015. júl. 16. 02:20
 32/38 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem vagy kíváncsi a véleményünkre, minek írtad ki a kérdést?

Jaaa értem, csak a tiéddel megegyező véleménynek adsz hitelt ugye :DDD aki nincs veled, az ellened :DD Ez nagyon szép,csak a világ nem így működik sajnos. Nem fognak azért választ törölni, mert nem egyezik a te világnézeteddel, sorry.

Ez úgy amblokk mindent elárul rólad. A stílus maga az ember, igaz? No comment.

2015. júl. 16. 02:44
 33/38 A kérdező kommentje:

:DDDDDD Vicc!

Nem fogok a véleményetekre adni, főleg nektek ,akik egész nap csak itt sírnak és mindennek elhordják a női nemet.

Volt nektek édesanyátok?

2015. júl. 16. 11:52
 34/38 A kérdező kommentje:

Amúgy gratulálok, hogy pár sorból te már konkrétan tudod, milyen ember vagyok és mi vár rám.

Hát én boldog leszek...veletek ellentétben, remélem ezt is látod a kis jósgömbödben.

2015. júl. 16. 11:54
 35/38 A kérdező kommentje:
Innentől kezdve feleslegesen írtok amúgy sem fogom olvasni, kis szánalmas (csúnya) férgek ;)
2015. júl. 16. 11:55
 36/38 anonim ***** válasza:

Figyelembe véve a provokatív kérdést és a gyerekes válaszaidat, szerintem te csak egy kis unatkozó troll vagy.

Nem érdemelsz több választ.

2015. júl. 16. 13:03
 37/38 anonim ***** válasza:

Akkor újra megkérdezem - ha a magadén és a slepped véleményén kívül más nem érdekel, minek írod ki a kérdést? Trolling iz fun? Így kaparsz össze magadnak minimális online figyelmet? :DDD

Többek közt miattad és a te fajtád miatt hordják el a női nemet mindennek, de nem várom el tőled hogy belásd, elvégre te remekül elvagy a saját magad köré képzelt rózsaszín vattacukorvilágodban, és beadhatod magadnak hogy boldog leszel, merthogy nekem nem tudod :D

Szép, szép, csak tudod a valóság nem mindig egyezik a kis álomvilágoddal...a tarisznyarák esete a nyergesvontatóval,tudod. Nem kell megérteniük egymást,de a nyergesvontató az erősebb...

Ez bezzeg nem provokatív kérdés, érdekesmód nem törlik. De jó hogy itt szelektíven meg van engedve a trollkodás...

2015. júl. 16. 13:50
 38/38 anonim ***** válasza:
Törpi, hagyjad, nem érti a kérdező a lényeget. még sérteget is... szánalmas.
2015. júl. 23. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!