Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak manapsag a helyes arcu ferfiak? Csak en nem talalkozok veluk?
Most hagyjuk a testet( bar azert vegletekben ne gondolkodjunk, ertem itt a koros elhizast avagy sovanysagot), es a magassagot.
En ugy latom ,hogy nagyon sok ferfinak, nincs annyira helyes arca olyan ami elsore megfogna . Tobbseguk mosolyogni sem kepes, csak unott pofaval vegig megy az utcan. Lehet ezert?
Nem veletlenul irtam , hogy a testet es a magassagot hanyagoljuk(163 cm vagyok, 57 kg-val , nem vagyok se dagadt se vekony), amugy is lenyegtelen. Az emberek altalaban megjegyzik, hogy szep, bajos arcom van(smink nelkul). De nem fogom magam fenyezni, nyilvan a szepseg relativ, ki tudja kinek jovok be es kinek nem.
Viszont ettol fuggetlenul nokent, en ugy veszem eszre, hogy rengeteg gyonyoru arcu no maszkal nap, mint nap az utcan, a ferfiakkal ellentetben. Jo lenne, neha bennuk is gyonyorkodni, ne adj Isten ismerkedni.
Leszbikus? Mert szeretem a szepet es el is ismerem , hogy vannak gyonyoru nok? :D Hajajj.
Ugyan miert ismerkednek csunya ferfiakkal? Nekem nem kellenek, nem tudnek hozzajuk vonzodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!