Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak manapsag a helyes arcu ferfiak? Csak en nem talalkozok veluk?
Most hagyjuk a testet( bar azert vegletekben ne gondolkodjunk, ertem itt a koros elhizast avagy sovanysagot), es a magassagot.
En ugy latom ,hogy nagyon sok ferfinak, nincs annyira helyes arca olyan ami elsore megfogna . Tobbseguk mosolyogni sem kepes, csak unott pofaval vegig megy az utcan. Lehet ezert?
Milyen szinten? Csak arra hivatkozhatsz amit ide leírtam, az meg egyáltalán nem sok.
Bocs, de nem fogok összejönni egy olyan sráccal, akinek vonz az arca, azon belül a tekintete,mosolya.Ebben semmi kivetni való nem lehet, bár ti úgyis mindenbe beleköttök.
Én kérek elnézést, hogy nem születtem helyes arccal.
Amúgy nem unott pofával szoktam végigmenni az utcán, de ettől még nem lesz helyes az arcom.
"Ha évek múltán visszanézem őket, már nem tetszenek, de egyszerűen van, hogy egy férfi teljesen letaglóz. Eddig sajnos még csak fájdalmat és elutasítást kaptam tőlük, akivel most is levelezek ő is elhelyezett barátzónába."
Megsúgom, a férfiaknak nincsen barátzónája. ... Egy férfi nem beszél huzamosabb ideig olyan nővel, akit minimum részegen ne dugna meg.
Kérdező, leírod, h a szépség relatív (amikor a te szépségedről kérdeznek) de a kérdesedben meg azt állítod, hogy nincsenek helyes arcu pasik...nem lehetséges, hogy szimplán sikhülye vagy? Édemes lenne ezen morfondírozni.
Mert egyébként vannak "helyes arcú" pasik. Csak nem a hollywoodi mintát kellene követned. Butácska vagy még.
Hogy is volt, hogy a nők nem felszínesek, csak beképzeljük + hazudunk?
Na ilyenkor érdekesmód lapít az összes párkapcsolati troll mint szar a gazban. Fel is rakom a kérdést a gyűjteménybe, hadd magyarázzák a bizonyítványukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!