Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kigyúrom magam, mennyivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kigyúrom magam, mennyivel növelem az esélyeimet a nőknél?

Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ad önbizalmat de nem sokat
2015. júl. 14. 21:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha megnéznek, kívánnak és bókolnak, akkor elég nagy önbizalmat ad.
2015. júl. 14. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom, mit látok én egy olyan emberen, aki sportol, edz valamit, és ez látszik is a testén, alakján.

Azt látom ezeken az embereken, hogy nem lusták, kitartóak, hajlandók erőfeszítéseket tenni, még ha az esetleg fárasztó is. És számomra ezek pozitív tulajdonságok a jó alakon túl.

Nekem anyukám bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként túlsúlyt szedett magára, ami generált még pár betegséget, látom, mennyit küzd vele, és próbálok segíteni neki, hogy mozogjon, és ha nem is mindig jön össze, hamarabb kifárad, de próbálkozik. Sokan vannak, akik csak ülnek kényelmesen a hátsójukon, nyafognak a testük meg az egészségük miatt (mindegy, hogy sovány vagy kövér), de nem mozdulnak meg, mert az fárasztó.

Nem tudom, érzitek-e a különbséget.

2015. júl. 14. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindenképen jobb egy ápolt és egészséges külső de ha túlzásokba esel az kiábrandító is tud lenni.

Egy erős, izmos férfi biztonságot,férfiasságot és a védelmet jutatja a nő eszébe.

Szteroidokhoz ne nyúlj, de kitartó edzéssel és étrenddel elérheted. Én kamaszként kezdtem el edzeni hogy megváltoztasam a külsőm: sokkal vékonyabb de izmos és nőies alakot szerettem volna elérni és kitartó edzéssel és diétával 2-3 év alatt hatalmasat változott a külsőm.

23/N

2015. júl. 14. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem növeli az önbizalmam h az edzéstől izmosodom, a közérzetem is sokat javult, elég depis voltam előtte!!! Veszíteni nem veszthetsz vele szóval hajrá ;)
2015. júl. 14. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha alacsony vagy és ocsmány, akkor csinálhatsz bármit, soha nem lesz még olyan lány se, aki legalább randira eljönne veled. Legalábbis én 28 évesen ezt tapasztalom.
2015. júl. 15. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Növelheted valamelyest, bár én a pénzes megoldást többre tartom, úgy garantált a siker.
2015. júl. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!