Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam, mennyivel növelem az esélyeimet a nőknél?
Attól függ.
Amit a korábbi hozzászóló írt, azzal egyetértek. A másik meg, hogy érdemes megvizsgálni, hogy mi az oka a sikertelenségednek, mert ha nem a külsődből származik, akkor ez sem segít. Illetve, ha mondjuk irtó előnytelen az arcberendezkedésed, akkor attól, hogy kigyúrod a tested az nem változik.
Egyébként a gyúrásra nekem ráment egy kapcsolatom, mert az illető elkezdte magát jobban szeretni, állandóan a tükörben nézegette magát és tőlem kérdezgette, hogy hogy néz ki a válla meg akármije...És több időt töltött a kondiban mint velem, úgyhogy csak óvatosan, de ha ésszel csinálja az ember, akkor lehet.
Bár én inkább valami sport mellett döntenék a helyedben.
Mindenki magából indul ki. Én nőként álltam rá az edzésre, miután ráleltem arra, mi az, amit tudok csinálni tartósan is (futni nem ment, de azzal is próbálkoztam), én sovány voltam, és minden nyavalyát összeszedtem, amióta viszont rendszeresen mozgok, jobban érzem magam, először csak azt vettem észre, hogy ritkábban vagyok beteg, megszűnt a hátfájásom, a gerincferdeségem, ami az ülőmunka következménye, jobb lett a közérzetem, és közben a testem is átalakult, de nem csak amiatt néznek meg, most egy magabiztos, lendületes nőt látnak, nem egy görnyedt visszahúzódót, mint azelőtt.
Öcsém ugyanilyen alkatot örökölt, apámat örököltük, őt is kikupálta a sport, és ugyanez a belső változás is lezajlott benne is, annyi különbséggel, hogy ő nem visszahúzódó volt, csak nagyon kocka. :-)
Lehet leszázalékoltak de nem izgat ez az igazság ... Nem lett több önbizalmam csak a külsőm javult...
Ezek tények, tapasztalatok, velem ténylegesen megtörtént élmények amiket leírtam. A volt barátnőm amikor meglátta hogy néztem ki azt mondta h ha most is olyan lennék szóba sem állt volna velem :) és ő ia imádta h jó alakom van sokkal jobban felizgatta az érintése , látványa és sokkal vonzóbbnak tartott mint az elöttem lévő pasijait....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!