Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire extrém, hogy azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire extrém, hogy azon gondolkozok, prostihoz megyek?

Figyelt kérdés
22 évesen még nem volt senkim, és ahogyan a szociális életem áll, egyelőre nem is lesz.
2015. júl. 12. 22:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jó, van kezem, van lábam, meg nem szenvedek élelemhiányban. De nehogymár a végén az ilyen (egyébként Európában, meg úgy egyáltalán, 2015-ben) teljesen alapvető dolgoktól ugrálnom kelljen már örömömben. Egyébként ezeket a sablonválaszokat gyűlölöm, kínjában már nem tud mit mondani ugye az ember.

Rohadt nagy boldogság, hogy van kajám. Tényleg. De tudod mi lenne még jó? Ha nem tök egyedül kéne azt megzabálnom. Túlzottan sokat gondolkozok öngyilkosságon - néhány levél altató, és még anyagilag is jobb befektetés lesz hosszú távon.

2015. júl. 13. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Menj el szerintem valami önkéntes munkára. Végre nem csak magaddal fogsz foglalkozni, lesz szociális életed és talán még új embereket is megismerhetsz.
2015. júl. 13. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:

"ma 22:09 van olyan nő aki ezeket csinálja? biglol!"

Aha. A barátnőm pl. ilyen.

2015. júl. 14. 00:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy goromba, hirtelen haragú ember lehetsz. Egy nőnek sem kellesz így.
2015. júl. 14. 00:55
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha hülyeségekkel provokálnak, akkor még szép, hogy goromba vagyok. Pont eleget piszkáltak általánosban ahhoz, hogy hagyjam magamat, mind élőben, mind írásban. Mindenesetre szerintem olyan még nem volt, hogy magamtól idegbeteggé váljak.

Az önkéntes munkában amúgy mi a jó? Ha napi nyolc órázok, akkor már inkább minimálbérért, mint ingyen. (Nekem se segít senki semmiben, ha most elsődleges szempontként a jólelkűségből származó egónövelést akarjátok fölhozni.)

2015. júl. 14. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd provokálna hülyeségekkel vele is goromba lennél? Képes lennél akár meg is ütni? Csak mert neked hülyeségként hatna amit mond?
2015. júl. 14. 22:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha viccből csinálja, akkor az nyilván más. Eddig meg senkit nem ütöttem még meg, inkább elraktároztam mindent (valsz ezért is gyülemlett föl az évek alatt, pedig akkor kellett volna annak a cigánygyereknek lekeverni egy sallert még általánosban).
2015. júl. 15. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!