Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjam meg végre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam meg végre a hozzám illő lányt? Hogy ismerkedjek lányokkal? Ki vagyok éhezve egy kapcsolatra, ölelés és szeretethiány szexhiánnyal kombinálva.

Figyelt kérdés
Már tényleg elegem van az életemből, mindenki megtalálta a párját csak én nem. 22 éves vagyok mindenki azt mondta ne keresd majd rád talál magától egyszer csak jön. Életembe két lánynál próbálkoztam be személyesen az egyik 14 évesen volt, ö osztálytársam nővére volt ö azt mondta fölöslegesen pocsékolom az időmet. A másik 18 évesen akkor volt életem első barátnője vele jártam is 8 hónapig. Azóta a kapcsolat óta internetes beszélgetésből összehoztam 2 majdnem kapcsolatot az egyik a távolság miatt szűnt meg a másik meg kavarás miatt. 3 Lánnyal sétáltam kézen fogva összesen. Ez 22 évesen szerintem szégyenek érzem. Szerintem nem a külsőmmel van a gond, már sokszor kaptam vissza jelzést hogy csinos fiatal ember vagyok. Egyszerűen nem tudom leszólítani egy idegen lányt az utcán. Mikor megismerem én onnan már képes vagyok beszélgetni vele meg ilyenek csak kicsit félős/félénk vagyok. Más részt nálam sokkal csúnyább srácok és találtak egész szép lányt maguknak, van egy haverom akinek egész szép barátnője van és a csaja eltűri azt hogy hónalj szaga van meg nem fujj magára semmi illatot. Én próbálok igényes lenni, folyton használok izzadásgátlót, sose érződik rajtam hogy büdös lennék. Mit rontok el? Már nem várhatok tovább, meguntam már ezt a nettes ismerkedést facebook-on chatelek egy lánnyal 4-5 hónapot hogy aztán nagy nehezen élőbe is találkozunk. Sok lány van aki tetszik csak kéne valami jó beszélgetés indító. Tényleg szeretnék ezen változtatni. Az első barátnőm óta nem volt semmi szex élménnyel ami 4 éve volt, már kezdek megörülni.

2015. júl. 11. 15:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Beszállok a szomorkodásba. :) Én 30 vagyok, nő. Átlagos, a normális fajtából. Nekem meg hiába kezdődik el egy kapcsolat, magam vetek neki véget. Ez se jobb. Gyötrődni. Valószínűleg túl idealista vagyok. Legutóbb a nagy nem akarok új kapcsolatot időszakomban 2 nagyon rendes emberrel is megismerkedtem, az egyik annyira tökéletes volt, hogy megijesztett ezzel, és lepattintottam, a másik kevésbé fejezi ki az érzéseit, makacs, dacos, irányító típus, őt engedtem magamhoz közelebb, de minek? Le se sz.r . Eredmény, újra egyedül, egy újabb csalódással. Kivagyok. Sírni tudnék. Nem tudom lejjebb adni az igényeimet, nekem kell h szeressenek és szerethessem a másikat, megértsük egymást és harmónia legyen, meg bizalom. De valahogy sose teljesül minden együtt... Aki tökéletes volt, az meg túl szép volt h igaz legyen. Egy hatalmas álcának tűnt, mert már na.. senkiben sem bízok úgy látszik. Szívesebben lennék tiszta lelkű, kevés kapcsolattal a hátam mögött, mint ennyi rossz tapasztalattal és csalódással. Több éves kapcsolataim voltak, és már egy váláson is túl vagyok. Ami nem megy, nem kell erőltetni, ezért hajlamos vagyok felbontani a kapcsolataimat, h aztán mindketten sírjunk hogy kár h nem működött. Attól félek sose találom meg az "igazit". És ahogy telnek az évek, egyre keserűbb és bizalmatlanabb vagyok. A lényeg h együtt érzek, és drukkolok, hogy találjátok meg azt, aki társatok lesz jóban rosszban. :)
2015. júl. 12. 11:35
 22/26 A kérdező kommentje:

Na voltam szombat este! Hát kicsit táncoltam! :D

Láttam egy Lilla hajú csajt aki nagyon bejött :D meg Volt egy szép göndör barátnője aki szintén :D csak nem tudtam mit kellet volna mondani! Se baj valahogy bele lendülök! Nem adom fel! Itt a nyár, barátnőm nincs akkor bárkivel loghatok, az nem meg csalás!

2015. júl. 13. 11:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. :-)
2015. júl. 13. 11:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Bizony, fő a pozitív hozzáállás. :)

Menni fog, ne aggódj :D

2015. júl. 13. 12:01
 25/26 A kérdező kommentje:
Próbálok több lánnyal is találkozni! Ismerkedni nem bűn :) Majd hátha kialakul belőle valami :)
2015. júl. 13. 21:43
 26/26 anonim ***** válasza:
detto ;)
2015. aug. 9. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!