Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg végre a hozzám illő lányt? Hogy ismerkedjek lányokkal? Ki vagyok éhezve egy kapcsolatra, ölelés és szeretethiány szexhiánnyal kombinálva.
Na még valami :D A nagy segítség kéne! Mi volna jó egy idegen lánnyal való társalgásra mit mondjak neki ami jó volna egy beszélgetést ki indítani ! :) ? : :D
Nem tudom hogy kezdjek hozzá : D
Na ez a utolsó ahova este minden igaz oda valósi az a lány aki sose ért rám!
Ezt is én írtam ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Te ezen a téren egy karrierista vagy hozzám képest komolyan :) Én 24 éves vagyok de még éltemben nem volt barátom.
És teljesen olyan vagy tulajdonságok terén mint én. Én is szeretet és önbizalom hiányos vagyok, nem mintha nem álmodnék most is egy barátnőről, de tény, hogy már elkezdtem letenni róla, és inkább már mással vonom el a figyelmemet róluk, például több zenét hallgatok, pl: Slipknot-ot, és egy ideje, néhány éve elkezdtem felkészíteni magamat rá, hogy teljesen egyedül fogok meghalni, még az elföldelésemre sem lesz ember.
Évekkel ezelőtt libabőrös voltam még magától a gondolattól is, de most már kezdek megbékélni vele, és már nem is olyan szörnyű ez.
Teljesen jogos dolgokat írsz, hogy a ronda, beképzelt, bunkó fiúknak szinte mindig gyönyörű barátnőjük van, nekünk akik kedvesek lennénk a lányokkal meg szinte soha sincs.
Én amúgy e téren két oldalról látom a világot, amit szintén leírtál, hogy irgalmatlanul kegyetlen:
Az egyik: A rizsa amit facebook-on és általában mindenhol olvasol és hallasz, hogy a nőknek kedves megértő férfi kell, aki gyengéd hozzájuk, és megbecsüli őket, ez a hivatalos verzió. Ez az álomvilág, az ami eltűnik amikor felébredsz reggel.
A második: Ezt látod az utcán, ez a valóság. Eszméletlen ronda, tagbaszakadt, elhízott fiúkat látsz gyönyörű szép lányokkal kézen fogva járni. Már az bizonyítja, hogy valóban baj van a világgal, hogy két oldal van, normális esetben ilyen meg sem történhetne.
Na most amire te is én is rájöttem azok nagyjából választ adnak rá, hogy miért is vagyunk olyan sikertelenek a nőknél, különösen én:
-A legtöbb nőnek valahogy nem jön be ha egy férfi túl kedves vele, nem szeretik az ilyet. Számomra ez ugyan érthetetlen, de tény hogy nem szeretik. Mindenhol erről álmodnak a face-től kezdve, a többi netes cikk-ig, de valójában nem kell nekik. Ezt sem értem, de mindegy.
-Ez hozzátartozik az előző ponthoz: A nők azt hiszik, tudják mi kell nekik, hogy milyen férfira vágynak pedig halvány lila fogalmuk sincs róla. Ők csak azt hiszik, hogy az kell, de közben teljesen másra vágynak. Amiről egy nő azt hiszi, hogy azt akarja, és amiről valójában vágyik az égvilágon semmi köze egymáshoz!!!
Nézd meg ezeket a kérdéseket a neten amiket nőknek tettek fel: Milyennek képzel el egy igazi pasit? Milyen egy jól megjelenésű pasi? Milyen kisugárzása van egy jó szövegű pasinak? és stb.
10 nőből legalább 7 azt válaszolja ezekre a kérdésekre, hogy:"Hát olyan pasis."
Tehát ők sem tudják, elképzelésük sincs róla de majd kialakul, ha meglátják, ha beszélnek vele.
Nem azért mert buták lennének, hanem a nők így vannak beállítva, ezért is nehéz a csajozás még egy átlag férfinak is, nemhogy nekünk.
-És bizony kell egy jó szöveg, egy jó, magabiztos kisugárzás. Na most számunkra ez a legkritikusabb pont.
Ha mi leakarnák szólítani egy lányt gyakorlatilag mindezeket már akkor levágná amikor elindulnánk felé.
Egyszerűen ilyeneket nem sugárzunk kifelé.
Az egy jó dolog, ha már beszédbe elegyedtél valamelyikkel, akkor már feloldódsz, jókat tudsz beszélgetni vele, de ahhoz ténylegesen el kell kezdeni beszélgetni vele.
-Sok nő nem szereti, ha loholunk utánuk, készséges vagy velük, pl: nem szeretik ha egy üzenetükre, sms-ükre rögtön válaszolunk. Ebben sem tudom, hogy mi a logika, én annyit látok csak benne, hogy van mit megbeszélni, hogy miért nem válaszoltam neki két napig. De tény hogy így van.
Ezeket még lehetne sorolni de lényeg itt van.
Nekem speciel a legtöbb problémát még az okozott, hogy mindegyik amelyik tetszett már volt barátja, de persze egyik sem felejtette el közölni, hogy aranyos és kedves fiú vagyok. Persze az már más kérdés, hogyha nem lett volna barátjuk, akkor ezen buktam volna el...
A második mondatomat legfelül csúnyán elírtam: "Én 24 éves vagyok de még éltemben nem volt barátNŐM."
A lányok érdekelnek, vagyis érdekelnének, ha kellenék nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!