Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vettem észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre, hogy mennyire elpasisodtak a lányok?

Figyelt kérdés

A közhiedelemben még mindig az a szerep él a nőkről, hogy komoly kapcsolatot szeretnének, mély érzésekre képesek, hűségesek és hogy nem felszínesek. ("a pasi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél")

Ellenben leírom, hogy mit tapasztaltam: mindig a legjobbat akarják. Ha kapcsolatban vannak, akkor is képesek otthagyni a jól működő kapcsolatot, ha egy újabb hódoló valamiben többet tud nyújtani, amiért megéri elhagynia a jelenlegit.

Képesek lehazudni a csillagokat az égről, ha kapcsolatot szeretnének, de ha jobb áll a házhoz (ahogy fentebb leírtam), úgy lelépnek, hogy még elköszönni is elfelejtenek.

Inkább folytatnak egy félkomoly kapcsolatot egy jópasival, mint egy komolyat egy átlagos pasival, aki nem egy női magazin címlapjára való. (annak ellenére, ha az említett nő sem egy címlaplány...)

Tényleg ilyen lett a világ? Mindenhol csak a külsőséget keresik. Jó kinézet, pénz.

Ennyi lenne az élet?

A legszomorúbb az egészben, hogy meg is tudják ideologizálni a dolgot. A jópasiknak vagy a gazdag pasiknak "van kisugárzása". A többinek nincs.

2015. júl. 8. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gökkéletesen igazad van, én is ezt vettem észre.
2015. júl. 9. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!