Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vettem észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre, hogy mennyire elpasisodtak a lányok?

Figyelt kérdés

A közhiedelemben még mindig az a szerep él a nőkről, hogy komoly kapcsolatot szeretnének, mély érzésekre képesek, hűségesek és hogy nem felszínesek. ("a pasi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél")

Ellenben leírom, hogy mit tapasztaltam: mindig a legjobbat akarják. Ha kapcsolatban vannak, akkor is képesek otthagyni a jól működő kapcsolatot, ha egy újabb hódoló valamiben többet tud nyújtani, amiért megéri elhagynia a jelenlegit.

Képesek lehazudni a csillagokat az égről, ha kapcsolatot szeretnének, de ha jobb áll a házhoz (ahogy fentebb leírtam), úgy lelépnek, hogy még elköszönni is elfelejtenek.

Inkább folytatnak egy félkomoly kapcsolatot egy jópasival, mint egy komolyat egy átlagos pasival, aki nem egy női magazin címlapjára való. (annak ellenére, ha az említett nő sem egy címlaplány...)

Tényleg ilyen lett a világ? Mindenhol csak a külsőséget keresik. Jó kinézet, pénz.

Ennyi lenne az élet?

A legszomorúbb az egészben, hogy meg is tudják ideologizálni a dolgot. A jópasiknak vagy a gazdag pasiknak "van kisugárzása". A többinek nincs.

2015. júl. 8. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
igazad van! a haverjaim is ezt állítják ! de várj mindjárt jönnek a feminácik hogy ez nem így van mit képzelnek ezek a hímsoviniszták pfüüjjjjj........
2015. júl. 8. 16:33
 2/11 Mumusan ***** válasza:
0%
Ez miért pasis??
2015. júl. 8. 16:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindig a pasikra szokták azt mondani, hogy külsőségekre utaznak, nem képesek mély érzelmekre, bezzeg a nők...
2015. júl. 8. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Én azt akarom, akivel én a legboldogabbnak érzem magam, és ő is velem. Volt idő, amikor mások döntötték el, ki kivel házasodjon, a többség pedig megtalálta a szerelmet házasság mellett...

És te, nem akarsz boldog lenni, vagy csak egy kapcsolat kell, hogy ezt is kipipálhasd?

2015. júl. 8. 16:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Szóval ha van egy jól működő kapcsolatod, de lesz egy új udvarlód, aki mondjuk nem suzukival jár, hanem bmw-vel, akkor faképnél hagyod a jelenlegi pasid?

Nagyon fain lehetsz. Ezt NEM szerelemnek hívják!!!

2015. júl. 8. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
2015 ben nincsenek komoly kapcsolatok az már nem divat
2015. júl. 8. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
Vajon miért szánakozok hónapok óta a nők többségén... Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
2015. júl. 8. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Figyelj öregem, nem a vagyona érdekel, és tojok rá, hogy van-e autója. Az érdekel, hogy boldog vagyok-e vele és ő boldog-e velem. Ezt pedig nem a vagyon adja meg.
2015. júl. 8. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez nalam nem igy van. Dogos vagyok es olyan szempontbol erdekel a penz, hogy en sokat keresek. A pasim szolid, nem cimlapra valo. Nem keresek mast helyette es visszautasitom mas pasik kozeledeset. En a cimlapra valo pasikat utasitottam vissza.

Igy mondhatom, hogy fel a fejjel! N

2015. júl. 9. 08:20
 10/11 A kérdező kommentje:

9: vagy pasi vagy és trollkodsz.

vagy a 0,1% kivételbe tartozol.

2015. júl. 9. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!