Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A 25–29 éves magyar fiatalok 40 százaléka nem élt még párkapcsolatban. " – Ez komoly?
A cikk amúgy eredetileg a kapunyitási pánikról szól, és innen szedtem:
A többi állításon és adaton annyira nem lepődtem meg. Bár persze lehet azon is vitatkozni, hogy mennyire egészséges, hogy a 20-39 évesek 37%-a, azaz több mint minden harmadik fiatal felnőtt még mindig a szülői házban él (sőt, ha a tendenciát nézem, ami az elhúzódó gazdasági válság hatására csak erősödhetett inkább, akkor 2015-re már valószínűleg 40% fölé is kerültünk, szóval lassan minden második fiatal felnőtt otthon él).
Engem mégis a címben szereplő statisztika döbbentett le igazán. Szerintetek lehetséges, hogy tényleg így van? És nincs valami elírás vagy félreértelmezés benne? Például hogy párkapcsolaton nem az együttélést érti véletlenül, ami mondjuk a szülői házban élő fiatalok esetében valóban problémás, vagy egyenesen kivitelezhetetlen. Hanem azt, hogy a 30-hoz közelítve majdnem minden második fiatalnak még nem volt egy állandó barátja/barátnője sem?...
A png-hez hozzászólva: Mégis hogy a fenébe lenne több magányos férfi, mint nő, csak azért, mert a magányos nők többségének (a png szerint..) ugyanaz a pasi tetszik..? Nem hiszem, hogy olyan sok nő szeretne osztozni a barátján..
Ez a 40% viszont nagyon durva, még akkor is nehéz elképzelni, ha mondjuk albérletben való együttélésről van szó, nem pedig "járásról".
Gimiben túl komoly voltam a többiekhez képest, én pedig gyerekesnek éreztem a gimis lányokat.
Egyetemen a tanulmányok mellett (átlag 3,7-4,5), két helyen voltam takarító részmunkaidőben, nem igazán maradt energiám és időm csajozni.
Friss diplomásként 1 hónap alatt elhelyezkedtem fejlesztőmérnökként, de a reggel 5-ös kelés az este 6-7 órai hazaérkezés után ismételten nem volt erőm semmire. Minden második szombaton is mentem, vasárnap pedig a jelentéseket készítettem a hétfői megbeszélésekre, mindezt havi nettó 97e-ért.
Egy év után döntöttem nincs több fizetetlen túlórázás, nincs hétvégézés. Mondanom sem kell 2 hét múlva kirúgtak, mert nem látták rajtam, hogy elkötelezett lennék a cégért. Gondolom nem okozok meglepetést, hogy ezen idő alatt sem csajoztam.
25 évesen eljutottam óda, hogy érzelmi, kapcsolati szinten elmaradtam a korosztályomtól, sőt véleményem szerint még a 4-5 évvel fiatalabbakhoz képest is.
2 hónapig nem kerestem munkát sem. Mivel itthon éltem a fizetésem nagy része megmaradt, időm sem volt elkölteni továbbá az egyetem alatt az ösztöndíjamhoz hozzá sem nyúltam, így 2m Ft-om volt. Ez volt az az időszak, amikor ráálltam a párkeresésre, de az hogy munkanélküli az ember nem teszi éppen vonzóvá.
Mindenre jelentkeztem amire csak lehet, de 4 év alatt csak utcaseprőnek, hólapátolónak, benzinkutasnak vettek fel, mindegyikre idényjelleggel. Nagyon sok nem éppen szépnek nevezhető lekoptató szövegben volt részem, de csak két esetben a személyiségemre, illetve a külsőmre vonatkozóan, ezt vehetjük akár pozitívnak is a több 100 lekoptatást figyelembe véve.
A szüzességemet 29évesen egy "kutasfétises" hölgy(24) lopta el, heti 4-er jött, ha nem volt főnökség elmentem cigiszünetre az épület mögé. Amint megszűnt ez a munka a nővel sem találkoztam többet, mint kiderült boldog házasságban él évek óta.
A nem éppen jó anyagi helyzetem miatt, valamint hogy még mindig a szülőkkel élek a célkategória (20-35) szemében nem voltam valami party képes személy. Másrészről 40-55 év közöttieknek nagyon bejövök, nem egy esetben ajánlottak pénzt testi együttlét fejében. Köszönöm ebből viszont nem kérek!
4 éve van végzettségemnek (vegyészmérnök) megfelelő állásom, de kiröhögnek mikor elmondom, hogy bónuszokkal együtt keresek nettó 125e-et és még mindig az ősöknél élek.
Számomra hihetőnek hangzik a cikkben szereplő 37%.
33F
Akkor talan tenni is kene vmit, hogy a ferfiak tobbsege"kapcsolat kepes" legyen. Ne pedig egy igenytelen, eletunt alak... korul nezve siralmas a helyzet.
De amugy felesleges ezt magyarazni, ti is ugyan ugy a legjobb, legcsinosabb nok akarjatok, csak ugye ezt nehez bevallani .:)
Ja, mert 30-hoz felé közeledve - példának okáért - biztos csak a top csajokat veszi észre egy férfi. Ennyire buta nem lehetsz...
Azt megkérdezhetem, hogy a NŐK mit tesznek azért, hogy "partyképesek" legyenek? Ja, hogy azon kívül h lyuk van rajtuk nem sokat?! De elvárás az van, a férfi legyen kigyúrt, legyen sármos, legyen autó amivel viszi a feneketeket vásárolgatni, meg 25 éves korára legyen lakása, mert hát milyen férfi már aki anyuciéknál lakik. Enyhén szólva el vagytok ti nők tévedve. A 14-esnek meg elismerésem, egyetemen 4-es átlag nem semmi. Persze erről azok a nők mit sem tudnak, akik minden héten bulizgatni járnak egyetem mellett, átcsusszangatnak kettesekkel és 5-6 évig járják a 3 és fél éves iskolát anyuci pénzén, ha egyáltalán bekerülnek a felsőoktatásba. A korábbi kép pedig nagyon találó, az agymosott nőknek csak a top pasik kellenek, inkább egyedül maradnak, minthogy esélyt adjanak egy olyannak, aki kicsit is eltér ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!