Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beteges?
Itt írta valaki egy másik kérdéshez, hogy ha egy 21 éves lány 16-nak néz ki, az nagyon nagy szívás, szegény szerencsétlen.
Meg hogy ha egy 30-as pasinak bejön egy ilyen lány, az már egyesen undorító, bukjon a nőkre, ne legyen pedó
Egy szintén gyerekarcó 21 éves :(
ti mázlis pitsák....
én is gyerekarcot akarok..
Ma délben csengetett a futár, hozott egy csomagot. 40 körüli fickó... Kiugrottam az ágyból, felvettem az első ruhát ami kéznél volt, és kócosan, kómásan lerohantam aláírni a papírt. Amikor meglátott, ezzel indított: "Szia, felébresztettelek? Hogy telik a nyári szünet? Még jó, hogy ilyen melegben már nincs suli..." Hozzáteszem 30/N vagyok...
Tavaly amikor ágyat akartam venni, az eladó a gyerekbútorokat mutatta, és ajánlott hozzá divatos ifjúsági ágyneműt is.
A munkahelyemen rendszeresen tanulónak néznek.
Amikor a pénztárnál elkérik a személyimet, sűrű bocsánatkérésekkel adják vissza, és 3x megnézik hogy tényleg jól látták-e a születési időt.
Szerintem nem beteges a kérdésben szereplő férfi. Attól, hogy valaki fiatalabbnak néz ki, még annyi idő amennyi. 21 évesen már nem gyerek, hiába néz ki 16-nak.
Dehogy beteges!
Egy nőt és egy tinilányt nem csak az arca különböztet meg, és egy férfinek látnia kell ezeket a külömbségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!