Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez beteges, vagy normális? Nem tudom eldönteni!
Figyelt kérdés
Egy egyetemre járunk, más városban lakunk. Viszont sokat beszélünk interneten. De úgy döntöttem, törlöm magam mindenhonnan. Nem szóltam ismerőseimnek.
Viszont itt van ez a fiú, aki egyszer bevallotta már, hogy szeret. Művészlélek, és elég egyértelműen közölte a dolgot.
Mióta töröltem magam mindenhonnan - őt sem értesítettem -, a legtöbb barátnőmet végigkérdezgette, hogy mi van velem, jól vagyok-e, mi történt, még testvéremet és APÁMAT (!!!) is megkérdezte...
Nem beteg dolog ez?
2015. júl. 1. 21:35
1/4 To7ka válasza:
Pont annyira mint hirtelen felindulásból elérhetetlenné tenni magad, és törölni mindenhonnan!:) Szerintem passzoltok egymáshoz. Így elsőre nem tudom mennyire volt drasztikus az eltűnésed, mit mondtak a barátnőid ami miatt nagy aggodalmában még apukádat is felkereste, de valószínűleg ebben a részében igazad van, ez erős túlzás. Ha Neked tetszik az ilyen művészlélek roppant érzelmes típus akkor vehetjük "aranyosnak", ha nem a stílusod írd meg neki kedvesen, hogy nem akarsz Tőle semmit (azért egy e-mail címet nem hülyeség hagyni), és zárjátok le.
2/4 anonim válasza:
nem,érdekli hogy mi van veled,csak sehol nem tudja megkérdeni.ezzel azt éred el hogy személyesen fog veled beszélni,vagy egyértelmű jelnek veszi,hogy nem érdekel téged.
3/4 anonim válasza:
Ez aztán tényleg beteg, bunkó szemét srác, hogy a fenébe képzelte, hogy majd érdeklődik a lány után akit kedvel és aki érdekli, ha másképpen nem tudja elérni, nem is tudom hogyan képzelte az a tuskó !!!
4/4 anonim válasza:
Huh,de beteg...érdeklődik utánad,aggódik.
Dehogy beteges.
Miért törölted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!