Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteges ez alapján szelektálni?
Sajnos észerevettem magamon, hogy 10ből 9szer csak a hosszú hajú (vállig és az alá) srácok tetszenek.
Ha egy srácot úgy ismerek meg, majd levágtaja, veszít a vonzerejéből.
Amióta az eszemet tudom, így van.
Beteges?
L
én ugyanígy vagyok csak fordítva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kort nem írtál, így elsőre azt vágnám rá, hogy majd elmúlik. Felnőtt fejjel meg vagy szándékkal változtatsz, vagy elfogadod, hogy kisebb rétegből válogathatsz. :)
Egyébként alapvetően nekem is a hosszabb hajú srácok jönnek be, őket veszem észre, ők vonzanak. És tény, volt olyan exem, hogy megláttam rövid hajjal, és jujj. :D
Ehhez képest jelenlegi párom kopasz, és mégis imádom, vele tervezem az életem. Bár őt fordítva ismertem meg, előbb barátok voltunk, ott nem számított, hogy néz ki, aztán szerettem bele. :)
Szóval, nem beteges, bár megeshet, hogy alább kell adnod a dologból egyszer.
mit keres ez a felnőtt párkapcsolatokban ?:,D
amúgy valami felszínes berögzült marhaság lehet,gyerekkori trauma,ezt nem fejtem ki,beteg vagy az a lényeg.
Dehogy beteges, neked ez tetszik. Én megőrülök a borostás, esetleg a rövid szakállas férfiakért, mégsem tartom magam betegnek.
Egyébként sok olyan pasit látok, akinek kicsit hosszabb a haja és jóképűek. :)
22N
Én is imádom a hosszú hajat, szintén amióta az eszemet tudom. Nálam nem múlik el. ;P Persze ettől még volt rövid hajú pasim, sőt abból volt több. De én is elszomorodom, amikor azt látom, hogy egy dús hosszú hajú srác levágja a gyönyörű sörényét... :'(
De amúgy nyilván nem ez az első és legfontosabb szempont nálam. Fontosabb, hogy lelkileg, értékrendileg passzoljunk. Ezek mellett a hosszú/rövid/félhosszú haj pici bolhává törpül.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!