Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ekkora megfelelni vagyas a fiatalok egy nagy reszeben, hogy még alsonadragot is aszerint valasztanak, hogy mit szolnak hozza a tobbiek, mi a divat es nem az alapjan, hogy mi a kenyelmes?
nekem kifejezetten nem tetszik a fecske, szerintem kisfiús, még egy jó testű pasin is bután mutat az én szememnek.
a párom egy normális, jó mérettel van megáldva, ő bő szárú boxert hord, mert nem szereti, ha le vannak fogva a dolgok, jobb neki a szabadság. (a feszülős boxer meg nem tetszik neki, meg kényelmetlen)
mindenki hordja azt ami kényelmes, és amiben jól érzi magát. :) nem dobnék ki senkit, ha fecskét hordana, de nekem személy szerint nem tetszik, ez ilyen.
20/L
Csak mondom, hogy pont a fecske az amelyik a heréket közel tartja folyamatosan a testhez, és állandó hőmérsékleten tartja.
A legjobb a laza boxer, tehát lehetőleg semmi ne nyomja a testhez a heréket, megmarhasson a saját önszabályzó "holtjátéka" fel le.
Amúgy az, hogy valaki törekszik arra, hogy a ruha amit választ stílusos, hozzá illő és tényleg hozzá illő legyen az inkább pozitívum nem?
Én sem vásárolok még alsógatyát sem úgy, hogy 1-2-3 nőnemű lényt meg nem kérdeztem, hogy szerinte jó e.
Főleg nem nadrágot, pólót, kabátot, stb....
Mert ami nekem tetszik az nem biztos, hogy jól is áll, passzol hozzám. És ebben a lányok profibbak :)
(zsigerből jobbak mint én bármikor is leszek :D) Szóval kikérem a véleményüket igen.
botrányos milyen kombókat lettem volna képes megvenni ha nem dumálnak le róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!