Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy 21 éves lány tapasztalatlan?
Mennyire idegesítene, ha kiderülne a lányról, akivel randizó, hogy csak egy partnere volt?
2-2,5 éves kapcsolat, nem alkalmi
Semennyire nem idegesítene.
Ugyan kíváncsi lennék a múltadra, de ez számomra nem lenne olyan dolog ami miatt elítélnélek.
Hány hozzád hasonló lány van akinek 21 évesen "csak" egy kapcsolata volt és mégis lett neki másik.
Ne aggódj, nem vagy kevesebb emiatt.
28/F
Jobban éreznéd magad, ha a fél város átment volna rajtad? Akkor meg azért problémáznál, hogy senkinek nem kell egy használt rongy.
Mellesleg nőnél tizedannyira sem számít, hogy mennyire tapasztalt, ellenben egy férfi esetében kínosnak tartják a nők.
Inkább büszke lehetnél magadra hogy 1ffi volt az életedbe mi ezen a gáz?24éves vagyok 6és fél éve vagyok kapcsolatba elötte 1fiu volt és ezen nincs mit szégyelni ink. Tapasztalatlan legyél mint
... ;)
Nem gáz.
Szerintem te gondolnád rólam hogy gáz az hogy 2 éve nem volt senkim, akkor is csak 2 hónapig és az volt az egyetlen kapcsolatom.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!