Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pár srácot úgy ölelget mintha járnának? És akkor ez nála csak barátság? Lányok ez hogy megy nállattok?
Van egy lány akivel ismerkedek, de fél éve is ugyan ilyen volt mikor próbáltam adni neki egy esélyt! Mellettem 2 hónapja volt barátja aztán este jött hazafele és ott ölelgetett engem a buszpályán. Mikor rákérdeztem ez mi akart lenni ö azt mondta tudod csak barát. Most rákérdeztem áhh-szóval a kavarást te barátságnak hívod?
Ha egy lánynak van barátja 4-5 fiút ölelget mellette ?
Lányhoz ez hogy megy nálatok? Szemtől szembe átölelitek a barátokat és fogjátok a kezét?
Ez ilyen betegség,feltűnősködés,meg az állandó barizási mánia,és ez a túlközeledés az emberekhez.
El tudom képzelni a csajt,nekem is volt volt egy ilyen barátnőm,még a jóisten is a barátja volt,a lakásuk mint az átjáróház,a facebook-on is ezermillió ismerős,percenként telefon,stb.
Borzasztó volt.
Szerintem hagyd a fenébe,állandó gondjaid lennének miatta.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!