Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan nő, aki évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nő, aki évek óta egyedülálló és abszolút sikertelen a párkeresésben, az selejt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 00:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19# Teljesen igazad van, annak ellenére hogy 19%-van hasznosak a válaszaid o.O Ez lehet azért van mert folyton itt siránkozol? Az sem jó,ha mindig a negatív részét látod a dolgoknak. Pl van előnye is annak ha valaki egyedül van, bár nem sok. :D
2015. júl. 6. 07:07
 22/32 anonim ***** válasza:
15% akart lenni, sorry*
2015. júl. 6. 07:08
 23/32 anonim ***** válasza:
71%

több ízben említettem ár, hogy a % tetszési index valójában.

a 15 % azt jelzi, hogy nem tetszik másoknak amit írok, nem azt, hogy tévedés, vagy haszontalan. sima tetszési index csupán,, nem más.

2015. júl. 6. 07:11
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
A %-ról írt véleményeddel egyetértek, 19-es.... De a többivel nem. A leírásodból az jön le, hogy önmagunkért nem érdemes élni és önmagunkat nem lehet szeretni. Az elért sikereim, céljaim, karrierem valóban nem szeret engem, de én nagyon is szeretem magam és azokat a dolgokat, amiket elértem. És gyűlölném magamat (és a másikat is), ha ezeket azért nem érem el, mert egy párkapcsolat akadályoz. És én nem akarok mi lenni... én én akarok maradni. Éppen ez a legfontosabb és ezért várok olyasvalakire, aki meg tudja ezt érteni és tenni. És nem akarok valaki másért élni...magamért akarok. És azt sem akarok, hogy más éljen értem. Azt akarom, hogy a leendő társam a saját vágyai és álmai után menjen, amiben maximum tanácsot, támogatást kér, de semmiképpen engedélyt, vagy nem mond le semmiről az én kedvemért. Esetleg nem valami olyasmit tesz, amit egyébként nem akarna, de úgy gondolja, hogy én igen. Nekem így nem kell semmi. Volt nekem egy hosszú párkapcsolatom annak idején, ami megerősítette ezeket a gondolatokat. Olyan szinten visszafogott mindenben a pasi puszta szeretetből, hogy nem tudtam miatta még egyetemre járni sem, arról pedig hallani sem akart, hogy valaha külföldre költözzünk. Ha mellette maradok, akkor most boldogtalanul ülnék otthon 1-2 gyerekkel és egy vagon számlával a nyakamon, minimálbéren tengődve, egy igénytelen, nyomorúságos, ingerszegény életben. De az is lehet, hogy már a diliházban vagy a sírban lennék :) Még belegondolni is szörnyű.... szerencsére sikerült elmenekülnöm tőle (merthogy sokáig még üldözött és zaklatott a szerelmével). Elvégeztem az egyetemet, külföldön élek, folyamatosan új kihívásokkal, fejlődésre való lehetőséggel, tervekkel, álmokkal, megszámlálhatatlan lehetőséggel. Roncs voltam a párkapcsolatban, amikor fel kellett adnom magam (és nem csak ez az egy volt, mindegyikben ugyanilyen roncs voltam)...de mióta nincs ilyen gondom, és nem korlátoz, akadályoz senki, azóta vagyok boldog. Szexet kaphatok így is, és szeretetet is...igen, barátoktól, családomtól, és magamtól.
2015. júl. 6. 10:01
 25/32 anonim ***** válasza:
24: érdekes amit írsz. De amit te szeretetnek írsz az előző barátodtól, az a legkevésbé sem tűnik annak. Egy normális párnak hasonlóak az alapértékeik, ezért csak ritkán kell igazán kompromisszumot kötniük. A kisebb különbségek pedig egyáltalán nem zavaróak, mert ha ugyan nekem nem szörnyű, de nem is tetszik annyira egy közös program, azt nagyon szeretem, hogy a barátnőm jól érzi magát. Ez nyer-nyer helyzet.
2015. júl. 6. 11:39
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"önmagunkért nem érdemes élni és önmagunkat nem lehet szeretni."

1 - a mondat első fele tömény egoizmus

2 - valóban, sokan nem szeretik magukat, de az önszeretetnek (önbecsülésnek) is megvan a normális határa. egyik szélsőség sem jó

"de én nagyon is szeretem magam és azokat a dolgokat, amiket elértem"

1 - ha a normális határokon belül mozog az önszeretet akkor jó

2 - a "dolgok" amiket elértél csak dolgok, nem élőlények. igaz itt a szeretetet nem konkretizáltad, de nyilván nem úgy szereted őket mint egy hús-vér embert. és van 1 rossz hírem: a dolgaidat nem viheted magaddal a sírba.

" gyűlölném magamat (és a másikat is), ha ezeket azért nem érem el"

tehát nem feltétel nélkül szereted magad....ez nem jó.

"mert egy párkapcsolat akadályoz"

általánosítás. a rossz kapcs valóban romboló lelkileg, de a jó hatalmas építő erővel bír ! csalódásod megértem.

"És én nem akarok mi lenni... én én akarok maradni"

kajak egoizmus. rettenetes ez, ne haragudj.

És nem akarok valaki másért élni...magamért akarok."

bocsáss meg, ez maga a pokol.

"És azt sem akarok, hogy más éljen értem. "

egyre szomorúbban olvasom soraid....

"Roncs voltam a párkapcsolatban"

sajnálom, nem is mondtam, h minden kapcs jó. vannak sajnos ilyenek is, soha nem kételkedtem ebben.

"de mióta nincs ilyen gondom, és nem korlátoz, akadályoz senki, azóta vagyok boldog."

önámítás. őszintén kívánom neked, oldódj fel a szeretetben, a másikban. (egymásban, egymással, egymásért)

"Szexet kaphatok így is,"

a nőknél ez nem nagy kunszt.

"és szeretetet is...igen, barátoktól, családomtól, és magamtól."

én nem ezekről beszéltem, szerintem nagyon jól tudod mire céloztam.

2015. júl. 6. 12:32
 27/32 anonim ***** válasza:

volt egy kollégám, aki az önámítást olyan magas fokra vitte, hogy 100%-ban elhitte amit mondott. őszintének hatott. de kiderült, hogy semmi nem igaz abból amit közölt.

bejárta a fél világot, volt mindenhol, több nyelven beszélt, ismerte a környező országok gazdaságát, népét, történelmét, mindenét. elmesélte, hogy hol mit látott. családja volt németországban, ott is dolgozott több városban.

de ebből semmi nem volt igaz. 12 órás bizti őrként melózott, nem volt soha 1-2 napnál hosszabb szabadsága, amit kivett volna.

hazament este, reggel meg Ukrajnából jött dolgozni ahova busszal ment ki 30 ember társaságában, és ő vezette a buszt.... másnap a görög tengerpartól jött, este meg korzikára utazott.

én sajnáltam őt... kedveltem, és sajnáltam. ennyire elhitette saját magát. nyilván amit olvasott, valóságnak hitte.

de nem volt valóság

szóval mindenki úgy verheti át magát ahogy csak akarja, ha nem akar-tud szembenézni a valósággal.

2015. júl. 6. 12:42
 28/32 anonim ***** válasza:
2015. júl. 7. 18:31
 29/32 anonim ***** válasza:
Az embereknek 16%-ban tetszik a valóság. ;)
2015. júl. 7. 20:38
 30/32 anonim ***** válasza:
még annál is kevésbé
2015. júl. 7. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!