Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik az egy lányban, ha nagyon őszinte veletek, és nem játszmázik?

Igen ezt szeretem egy nőben. Főleg ha nem bunkó.
Most is van egy hölgyemény aki nagyon tetszik, ritkán látom, de eddig 4 ből 4 lány bunkón utasított el.
Csak azt remélem h ha nem kellek neki akkor nem lesz bunkó.

Mindig az voltam de sose lett jó vége ha valaki nem tetszett nyiltan megmondtam erre ő megsértődött, ha vki tetszett azt is egyértelműen közöltem de ugy nem is jött össze a dolog...ugyhogy v nálam van baj v mégse jó nekik az egyenes beszéd.
Bocsi h nőként írtam.

Nem is kérdés, hogy ez a helyes viselkedés - főleg egy adott életkor felett. Jómagam 28 évesen már sajnálom az időt a játszmázásra - nem összetévesztve az udvarlással, mert az egy izgalmas dolog :)
Eddig kb 3 nő volt velem ilyen szempontból korrekt, becsülöm őket érte, pedig nemet mondott mind :(

Igen,a legjobb.Csak nem tudom létezik-e még ilyen manapság.
Ha velem őszinte egy nő az abból állt idáig mindig,hogy a porba lettem alázva,és kinevetve...

Próbálom elhinni,de nem nagyon megy az az igazság,mivel ilyen nővel még soha az életemben nem találkoztam,és nem is tudom fogok-e...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!