Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Istenben őszintén hívő, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istenben őszintén hívő, nem kirakatvallásos lányokra érdemes hatni Istennel?

Figyelt kérdés

Tehát például ilyet, hogy "az a végtelen szeretet irányodban, aminek lágy tüze kialudni nem látszik annyi balsors és nehézség múltán sem, talán különleges, talán egyáltalán nem hétköznapi, és lehet, hogy ennek lehet van köze Istenhez, hiszen ennyi keserves hónap után is ugyanúgy tekintek rád, ugyanúgy törődök veled, mint mikor azon a hűvös téli hajnalon langba szikrat pattintottal elmemben, tuzet gyujtottal lelkemben, es melegseggel toltotted meg szivem. Ha ennyire nem akarná, hogy együtt legyünk, ha ennyire tiltakozna ellene, hogy törődhessek veled, talán nem akadályozná meg ezt valahogy? Nem oltotta-e volna ki a szeretet lángjait"?

Szóval ez így hatna egy istenhívő lányra?

2015. júl. 1. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Az ilyen mélyen vallásos lányok csak egy bitang jó szexre várna, ami felébreszti őket. :)
2015. júl. 1. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
A szöveg megfogalmazása itt-ott helyesbítésre szorul, de remélem érthető.
2015. júl. 1. 14:52
 3/7 Estienne ***** válasza:
Ez az "Isten mondta hogy dugjunk" biblia? Bár nem vagyok vallásos se nem lány, de érdekes lehet. Más nem, gyújts fel egy bokrot is :-D
2015. júl. 1. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

A vallás nem igazán erről szól.

Pont hogy nem "kirakatvallásos" lányoknál hanyagolnám az ilyen szöveget.

2015. júl. 1. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Istent egy súlyosan manipulatív eszmefuttatás közepén emlegetni nem jó dolog. Tettekkel beszélj inkább, ténylegesen törődj vele, ne regényeket írogass.
2015. júl. 1. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
hagyd el a sok körítést, fölösleges, aztán majd akkor nézd meg mit reagál... :D
2015. júl. 1. 15:27
 7/7 omba ***** válasza:

Már, hogy te használd Istent valamire? :D

Én viszonylag rendes hívő vagyok, de ettől azért felfordul a gyomrom, ezt a sok képzavart.

Szerintem járj el vele a templomba, az biztosan hat.

2015. júl. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!