Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok, ha a munkahelyeteken egy nő megkérne titeket, hogy feküdjetek le vele?

Figyelt kérdés
Nagyon vonz az egyik munkatársam.Fogalmam sincs hogy miért, nem jó pasi, és annyira nem is rendes. Iszik, dohányzik, de nem tudom levenni róla a szemem.Hetek óta hányingerem van ha meglátom, nem tudok aludni, ha mégis, vele álmodom. Csak egyetlen szexet akarok,mert különben beleőrülök. Eddig még nem csináltam ilyet soha, azt sem tudom, hogyan kezdjek neki.

2015. jún. 30. 20:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha egyedüliek lennénk kölcsönösen, akkor menne a téma.
2015. jún. 30. 22:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Miquelito makktárs jól beszél. Az ilyen megdugom a kolléganőt, mert miért ne dolgokból sosem jön ki jól a férfiember :\
2015. júl. 1. 01:36
 23/26 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem nevetném ki....

Megtisztelném azzal, hogy leülnék vele megbeszélni a dolgokat, ha szimpatikus lenne de kapcsolatban lennék, akkor elmondanám a helyzetem és megkérném, hogy legyen rá tekintettel. Ha nem lennék kapcsolatban és meg lenne a kölcsönös szimpátia akkor meg ami a csövön kifér!!! :)

37F

2015. júl. 1. 09:16
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Felemelném a fejem az íróasztalról, kitörölném a szememből a csipát, és ezt mondanám:

-Mekkora baromságot álmodtam megint. Pont ez a dagadt tehén kellene épp csak nekem?!

2015. júl. 1. 09:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények? Történt valami azóta?
2015. júl. 28. 18:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem merek lépni.
2015. júl. 28. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!