Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok, ha a munkahelyeteken egy nő megkérne titeket, hogy feküdjetek le vele?

Figyelt kérdés
Nagyon vonz az egyik munkatársam.Fogalmam sincs hogy miért, nem jó pasi, és annyira nem is rendes. Iszik, dohányzik, de nem tudom levenni róla a szemem.Hetek óta hányingerem van ha meglátom, nem tudok aludni, ha mégis, vele álmodom. Csak egyetlen szexet akarok,mert különben beleőrülök. Eddig még nem csináltam ilyet soha, azt sem tudom, hogyan kezdjek neki.

2015. jún. 30. 20:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Csorba vagy a 21. századi közízlés palettáján kérdező :D
2015. jún. 30. 20:47
 12/26 anonim ***** válasza:
26%
Legyél egy paraszt rosszfiú, beszélj úgy az ellenkező nemmel, mintha a kutyád lenne, és meg ők fognak utánad futni. A női logika felbecsülhetetlen.
2015. jún. 30. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Ostoba nőszemèly lehetsz!
2015. jún. 30. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Volt részem munkahelyi liaisonban. Soha, egyik se végződtt jól.
2015. jún. 30. 21:10
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
*végződött
2015. jún. 30. 21:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kolcsonos akkor majd o fog kozeledni, en legalabbis megvarnam(megvarom, mert hasonlo a helyzet:-)). Mult heten annyira kivantam, h nekem is megfordult a fejemben h odamegyek hozza es lesz ami lesz aztan beleneztem a tukorbe es ennel azert en sokkal de sokkal tobb vagyok (kulsoleg is).

Masreszt telleg nem jo pasi, es o is iszik (kizaro ok) dohanyzik(kizaro ok)raadasul ugy erzi h en valami preda vagyok akit le kell vadaszni es ugyan baromira kivanom es megfordult a fejemben h lefekszem vele, megsem teszem meg, mert van valakim aki ennel azert sokkal fontosabb.

Ha szingli vagy sztem ronts ra nyugodtan, a b.noim ugyanezt csinaljak en ehhez sajnos tul buszke vagyok:-))))

2015. jún. 30. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon egyszerű: kis szoknya, bugyi nélkül....aztán a jelenlétében lehajolsz valamiért, de nyújtott lábakkal. :)

Ha erre nem lesz reakció, akkor vagy impotens, vagy búza a csávó. :D

2015. jún. 30. 21:17
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy van családja. Inkább hagyd, lehet hogy utána valamelyikőtök mégis többet akar majd egy egyszeri dugásnál és csak kellemetlen lesz rendszeresen találkozni a melóhelyen.

Ha ennyire ki vagy éhezve biztos találsz magadnak valakit aki kezelésbe vesz.

2015. jún. 30. 21:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy van barátnőm/nem... Szép-e a nő/nem...
2015. jún. 30. 22:20
 20/26 anonim ***** válasza:
62%

Annyira tetszik, hogy hányingered van tôle?

Amúgy ha lenne egy kis eszed, akkor kerülnéd messzirôl. A "nem is rendes" gondolom azt jelenti hogy bunkó. És akkor még mindenki fel van háborodva, ha valaki azt mondja, hogy a legtöbb nô a bunkókhoz vonzódik...

2015. jún. 30. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!