Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő, hogy a felszínes, műveletlen, érzelmileg is nulla nőkre csak eszközként tudok tekinteni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 20:33
11/22 anonim válasza:
Nem vagyok a szived :)
Amúgy nekem mindegy, de elég beteg elme vagy ezek alapján. De legalább nem titkolod.
12/22 anonim válasza:
am is bunkókra buktok amint látom egész nap itt írkáltok nekem :);)
13/22 anonim válasza:
Igen, mert ha több lennél náluk, akkor semmire sem használnád őket, hanem elhatárolódnál tőlük. Én sem szívatok, és használok ki férfiakat azért, mert bunkó, felszínes, nulla sz_arházik.
Egyébként ki vagy te, hogy elbíráld, hogy ki milyen ember? Ha valaki viselkedése nem fér bele a te értékrendedbe, akkor miért akarod, hogy bármilyen módon is része legyen az életednek?
14/22 anonim válasza:
ma 21:51 megjött misskioktató lady
15/22 anonim válasza:
Ha a bunkókra buknánk, akkor már rég a lábaid előtt esedeznénk.
16/22 anonim válasza:
Rémület, hogy milyen bosszantó vagy papkka avagy sárga pillangó, mind a 157 centiddel együtt.
17/22 anonim válasza:
köszi kedvesek vagytok! kész rajongó táborom van itt :D
18/22 anonim válasza:
Vicces, hogy nem tűnik fel, te reagálsz minden mondandónkra, úgy, hogy egyértelműen nem neked szántuk. Kötekedsz, másokra erőlteted magad. Nem tűnik fel, hogy csak egy idegesítő kis valami vagy. Rajongó tábor, persze :) Csak szeretnéd. Remélem ezt a nickedet is kitiltják, mint az összes többit.
19/22 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni, csak trollkodik. :)
20/22 anonim válasza:
A legkevésbé sem. A felszínes, anyagias, érzelmileg nulla nők nem érdemelnek mást. Én pártolom ezt a nézetet nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!