Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha nálam kizáró ok a párkeresésnél ha egy lány Valóvilágot, Éjjelnappal Budapestet meg ilyen alja műsorokat néz?
én lány vagyok, és nálam is kizáró
lányokkal is ismerkedek, és valóban ők nézik többen
és fel se fogják h van aki hh nem nézi
ennyit róluk
Aki ilyen dologgal védekezik az giga nagy szánalom.
A csaj is az lehetett,mert arra hivatkozott félrelépés következtében,hogy a valóságshow "hőse" is megcsalta a párját. :D
Viszont ettől függetlenül én személy szerint nem örülnék,ha barátnőm ilyeneket nézne...
Ezekről a műsorokról nekem is meg van a véleményem. Szánalmasnak tartom, ha valakinek az a szórakozás, hogy mások szexuális életét és hisztijeit nézi akkor is, ha ő maga nem viselkedik úgy, mint a szereplők.
20/L
Én is így vagyok vele, sőt vannak még dolgok, amik kizárják az ismerkedést. Pl.: cigizés, alkohol fogyasztás.
Mondjuk egyedül is vagyok már 2 éve. (biztos én vagyok a hülye, nem a világ)
"Pl.: cigizés, alkohol fogyasztás."
Ezt komolyan gondoltad, hogy soha ne szívjon el 1-2 szál cigit és ne igyon abszolút alkoholt?
Alkoholista nekem se kéne, meg láncdohányos, na de ilyen kikötések...
Jó, én se vagyok túl megalkuvó, pl kizáró ok ha cigány, vagy ha külföldi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!