Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő ha nálam kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha nálam kizáró ok a párkeresésnél ha egy lány Valóvilágot, Éjjelnappal Budapestet meg ilyen alja műsorokat néz?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy sajnos sokan nézik ezeket és főleg lányok. Az egyik ismerősömet megcsalta a barátnője és a csaj azzal védekezett, hogy azért tette, mert a kedvenc valóságshow "hőse" is megcsalta a párját. Nem akarok olyan lányt aki a TV-ben látottak alapján akar élni.

2015. márc. 24. 19:58
1 2
 1/12 opened paradise ***** válasza:
Peeeersze és a Superman után meg öngyilkos is lett,mert repülni akart,ugye?
2015. márc. 24. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Azok a lányok/nők akik a TV ilyen-olyan valóság show-n szocializálódtak, azokat nagy-ívben kerüld, -egy se való semmire, max megdugod, oszt Hello Dolly.
2015. márc. 24. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy ezt nézni, nem jelenti azt, hogy ilyen műsorok alapján fog élni. Ha normális értékrendje van, akkor el tudja különíteni az élettől a tv-ben látottakat. Ott is van igazság, mindennapi dolgok, de inkább elrettentő példaként szolgálnak.
2015. márc. 24. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, és nálam is kizáró

lányokkal is ismerkedek, és valóban ők nézik többen

és fel se fogják h van aki hh nem nézi

ennyit róluk

2015. márc. 24. 20:03
 5/12 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Aki ilyen dologgal védekezik az giga nagy szánalom.

A csaj is az lehetett,mert arra hivatkozott félrelépés következtében,hogy a valóságshow "hőse" is megcsalta a párját. :D

Viszont ettől függetlenül én személy szerint nem örülnék,ha barátnőm ilyeneket nézne...

2015. márc. 24. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezekről a műsorokról nekem is meg van a véleményem. Szánalmasnak tartom, ha valakinek az a szórakozás, hogy mások szexuális életét és hisztijeit nézi akkor is, ha ő maga nem viselkedik úgy, mint a szereplők.

20/L

2015. máj. 14. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Barátok közt még belefér az Rtl most-on, ha amúgy a tv közelébe se megy a csaj? (Csak érdekel a vélemény, hogy az is egy kaptafa-e a fent említettekkel.)
2015. máj. 14. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyen hülye 3,14-:h-ákat.
2015. máj. 14. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, sőt vannak még dolgok, amik kizárják az ismerkedést. Pl.: cigizés, alkohol fogyasztás.

Mondjuk egyedül is vagyok már 2 éve. (biztos én vagyok a hülye, nem a világ)

2015. máj. 14. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

"Pl.: cigizés, alkohol fogyasztás."

Ezt komolyan gondoltad, hogy soha ne szívjon el 1-2 szál cigit és ne igyon abszolút alkoholt?

Alkoholista nekem se kéne, meg láncdohányos, na de ilyen kikötések...

Jó, én se vagyok túl megalkuvó, pl kizáró ok ha cigány, vagy ha külföldi...

2015. máj. 15. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!