Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő ha nálam kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha nálam kizáró ok a párkeresésnél ha egy lány Valóvilágot, Éjjelnappal Budapestet meg ilyen alja műsorokat néz?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy sajnos sokan nézik ezeket és főleg lányok. Az egyik ismerősömet megcsalta a barátnője és a csaj azzal védekezett, hogy azért tette, mert a kedvenc valóságshow "hőse" is megcsalta a párját. Nem akarok olyan lányt aki a TV-ben látottak alapján akar élni.

2015. márc. 24. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért kizáró ok? Van egy halom marhaság amit csak azért nézek, mert rettenetes, és jókat röhögök rajta(legutóbb a batman és robin volt soron, minőségi szórakozás volt a javából).
2015. máj. 15. 08:58
 12/12 anonim válasza:
Én nem vagyok egyiknek se függője, illetve csak azért nem kapcsolnám be a TV-t, mert az megy. De ha nincs semmi különös a TV-ben akkor nézem azt, pláne, hogy az RTL-t nézem legtöbbször. És ha már ott tartunk, hogy nézem akkor őszintén szólva lefoglal. Bár inkább az Éjjel-Nappal-al vagyok így. A VV-t eddig szerettem nézni amúgy is, különösen a VV4 volt szerintem a legjobb, bár az idei szériában már nem tudom mik fognak ott folyni... De ettől függetlenül én nem tanulok belőle, én a TV műsorokat szórakozásnak fogom fel.
2015. júl. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!